Povratak na muzičku scenu

Lena Kovačević: Ženi je najveće iskušenje da ostane žena

Lepa tridesetogodišnja džez pevačica i majka sina Vuka govori o usklađivanju svojih poslovnih i privatnih obaveza, kao i o zahtevima upućenim savremenim ženama
Vip priča 30.09.2013. - 13:25h Autor: Hello!
Foto: Kurir

Šarmantna muzičarka, supruga i majka, Lena Kovačević, nakon kraće pauze se vraća na muzičku scenu. Osim po svojim pesmama, publika je zna i kao članicu žirija peve sezone muzičkog takmičenja Prvi glas Srbije.

 

Nakon što se pre skoro dve godine udala za supruga Veljka i dobila sina Vuka, Lena se posvetila roditeljskoj ulozi, ali je istovremeno uspela i da dovrši pripremu novog albuma San, koji će uskoro predstaviti javnosti.

 

Čini se da se pevačica uspešno bori kako sa porodičnim, tako i sa poslovnim obavezama što se danas očekuje od svake savremene žene.

 

"Smatram da je danas pred ženom mnogo obaveza koje nisu imale naše bake i prabake. Ali, s druge strane, mislim da je život istovremeno i pojednostavljen sa svom tehnikom koju danas imamo. Danas su neke obaveze zaista olakšane i nisu potrebni sati i noći da se obave. U današnje vreme ženi je najveće iskušenje da ostane žena, da bude nežna, ženstvena, svoja, negde i stidljiva, to su osobine koje gubimo", rekla je Lena za Hello.

 

Lena ističe da je kozmetika njena velika ljubav i da se trudi da se drži svih svojih rituala negovanja lepote.

 

"Na nekin način, zavisna sam od njih, ali većina je takva da mogu sama da uradim, pa mi ne oduzima mnogo vremena, i ne zahteva posebnu organizaciju".

 

Kada je reč o modnom stilu, pevačica objašnjava da je na njega uticao život u Amsterdamu. Dodaje da obožava prirodnost Holanđanki koje su opušteno sređene i da voli klasičnu garderobu oplemenjenu nekim zanimljivim detaljem.

 

"S obzirom na nastupe, uvek mi nedostaju haljine, tako da sam jedno vreme ozbiljno razmišljala da počnem da ih sama dizajniram i šijem", rekla je Lena za Hello.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...