Probajte i vi

Kim Kardašijan smršala 20 kilograma: Zahvaljujući ovoj dijeti! (FOTO)

Starleti je najteže palo da se odrekne slatkiša, ali sada je već navikla i uživa u raznovrsnoj ishrani sa širokim asortimanom dozvoljenih namirnica
Vip priča
21:50h Autor:
Kim Kardašijan smršala 20 kilograma: Zahvaljujući ovoj dijeti! (FOTO)
Foto: Profimedia

Rijaliti zvezda Kim Kardašijan se u drugoj trudoći ugojila 30 kilograma.

"Gledam u druge zvezde i obične devojke na Instagramu koje postaju vitke gotovo odmah nakon porođaja. Kako je to moguće?", zapitala se Kim na svom sajtu.

Višak kilograma joj je jako smetao, pa jeodlučila da sebe natera na odricanja od određene hrane i postigne sjajne rezultate. I pošlo joj z rukom - za 3,5 meseca uspela je da oslabi 20 kilograma!

Plan ishrane odredila je nutricionistkinja Kolet Heimovic.

10 dana, 5 pravila, 3 kilograma manje: Kako da stešete liniju na brzaka!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Da bi se vratila na željenu kilažu, bilo je neophodno da se oslobodi 12 kilograma viška. Zato joj je Kolet preporučila dijetu Atkins, koju je Kim koristila nakon rođenja ćerke. Suština ishrane je u oštrom smanjenju količine ugljenih hidrata i unošenjem proteina.

Prema nutricionisti, Kim je najteže palo da se odrekne slatkiša.

"Sada Kim ima zasita raznovrsnu ishranu i širok asortiman namirnica joj je dozvoljen, poput - ribe, piletine, jaja, mesa, povrća, voća sa niskim glikemijskim indeksom, zdrave masti - oraha i avokada. Kombinacija visokog sadržaja vlakana, optimalna količina proteina i male količine masti pomažu joj da izbegne osećaj gladi, i zato je smršala dodatnih 8 kilograma", otkrila je Heimovic.

Jedino još uvek postaje problem njene ogromne zadnjice, koja sada izgleda potpuno nesrazmerno u odnosu na noge, ali to je već lični izbor poznate starlete.

Cela porodica joj umrla zbog gojaznosti: Kako je žena smršala 75 kg i spasila sebi život! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs