Jedan od najskladnijih parova na estradi

Lepa Brena i Boba Živojinović proslavili 24 godine braka: Ovako mu je čestitala! (FOTO)

Brena je još 1991. godine nosila Diorovu venčanicu, dok je Boba nosio elegantno odelo. Pred oko 500 zvanica izgovorili su tada sudbonosno da, a njihova ljubav traje sve do danas
Vip priča
10:32h Autor:
Foto: Kurir / Nebojša Mandić

Jedan od najskladnijih estradnih parova Lepa Brena i Boba Živojinović obeležili su 24 godine ljubavi. Venčanje pevačice i nekadašnjeg tenisera je događaj o kome se i danas često priča. Brena je još 1991. godine nosila Diorovu venčanicu, dok je Boba nosio elegantno odelo. Pred oko 500 zvanica izgovorili su tada sudbonosno "da", a njihova ljubav traje sve do danas, piše Story.rs.

 

Uporedni horoskop Brene i Bobe Živojinovića: Sudbina jednog od najdužih brakova na estradi!

 

A photo posted by Zivojinovic Fahreta (@lepabrenaa) on Dec 6, 2015 at 9:05pm PST

 

Oboje uspešni u svojim karijerama, često su morali da pristaju na razne kompromise kako bi uspeli da usklade i ljubav i posao. Čini se da su odluke  koje su donosili i više nego uspešne jer njihov brak upravo to svedoči.

 

A photo posted by Zivojinovic Fahreta (@lepabrenaa) on Sep 24, 2015 at 4:53am PDT

 

"Ono što sam kod Bobe zavolela od prvog dana, a to ga krasi i dan-danas, jesu iskrenost, spontanost i doza nonšalancije. Niko nije savršen, ali kada nekoga volite zbog njegovih mana, onda kažu da je to ljubav!" rekla je Brena nedavno u intervjuu za Story.

 

Kao kruna ljubavi popularnog para rodio se sin Stefan, a potom i Viktor. Bobin sin iz prvog braka Filip, takođe je veoma bitan deo ove porodice, a sa mlađom braćom je ujedno i najbolji prijatelj i velika podrška.

 

Smršao Brenin sin: Prepolovio se Viktor Živojinović! (FOTO)

 

A photo posted by Zivojinovic Fahreta (@lepabrenaa) on Sep 20, 2015 at 12:58am PDT

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...