Par

Gorica i Loka godinama bili u skladnom braku: Evo kako se slažu danas! (FOTO)

Nekadašnji par ima sina Marka, a o roditeljstvu su ovo rekli
Celebrities
14:08h Autor:
Gorica i Loka godinama bili u skladnom braku: Evo kako se slažu danas! (FOTO)
Foto: Printscreen/ Twitter/ Loka Nesovic

Malo je poznato da je Slobodan Nešović Loka, koji je simpatije šire publike pobrao učešćem u emisiji Veče s Ivanom Ivanovićem i muškarcima, punu deceniju bio u braku s jednom od omiljenih dama u Srbiji, piše Story.rs

Loka je, naime, godinama živeo u skladnom braku s radijskom voditeljkom Goricom Nešović. Nekadašnji par ima sina Marka.

"Roditeljstvo je na mene uticalo kao bensedin, a otkako sam postala mama, moji životni prioriteti postali su drugačiji. I pre nego što sam postala roditelj, izuzetno sam volela decu. Biti mama je najlepša stvar na svetu, a pošto nepisano pravilo kaže da nema ljubavi bez bola, normalno je da i ljubav prema naslednicima iziskuje odricanje. Svaki čovek ima potrebu da jednog dana produži svoju vrstu, što je kod žena više izraženo. Kada sam rodila Marka, obuzeo me je osećaj lepote i činilo mi se da su mi svi problemi nestali," rekla je Gorica svojevremeno za Story.

Gorica Nešović (52): Sad sam u najlepšim godinama, nema isčuđavanja kad se nešto desi!

<\/div>

Ona je jednom prilikom govorila i o tome u kakvim je danas odnosima sa svojim bivšim suprugom. Kako je jednom prilikom istakla, Gorica i Loka su u odličnim odnosima. Štaviše, oni sarađuju i na poslovnom planu.

"Ako je neko s nekim bio u braku, to prvo govori da je moralo u tom braku da vam bude i dobro. Pa, ne mogu ja kao neka budala da pljunem u te godine," objasnila je.

Kako je dodala, ona Loki odlično zna i vrline i mane, a svi se razlikujemo kao ljudska bića i s godinama sazrevamo.

Po rastanku s Goricom, on je stupio u brak s Irenom Nešović.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs