Zvezde otkrivaju

Uporedni horoskop Brene i Bobe Živojinovića: Sudbina jednog od najdužih brakova na estradi!

U svojoj viziji o zajedničkom životu Brena ima želju da bračna zajednica mora biti kao kod mame i tate. Međutim, kako život nije jednostavan, njena borba u mladim danima da izabere sebi nekog ko bi njoj mogao da parira bila je teška
Celebrities
04:12h Autor:
Uporedni horoskop Brene i Bobe Živojinovića: Sudbina jednog od najdužih brakova na estradi!
Foto: Kurir / Dragan Kadić

Lepa Brena rođena u znaku Vage sa podznakom Jarac i Mesecom u Vagi daje jednu jaku kardinalnu kombinaciju koja predstavlja pre svega emotivnost pomešanu sa raciom. Brena u svom natalu ima egzaktnu konjunkciju Meseca i Sunca u harmoničnoj Vagi, što pre svega govori o njenim roditeljima koji su živeli u skladnoj zajednici a tako su prenosili na svoje potomke.

Za Brenu je važno da čuva tradiciju i uspomenu na svoje pretke jer u njima vidi jake i snažne osobe iz kojih uči ceo život. U svojoj viziji o zajedničkom životu ona ima želju da bračna zajednica mora biti kao kod mame i tate. Međutim, kako život nije jednostavan, njena borba u mladim danima da izabere sebi nekog ko bi njoj mogao da parira bila je teška. Ona je neko ko prelazi rampu harizme, u 20. veku već je u 21. veku. Žena sa Venerom u znaku Škorpija ima tačnu viziju o svom muškarcu. Ona kada ga ugleda kaže mu: "Ti si taj". To su ljubavi do kraja života, pa i posle toga u nekom novom životu.

Veliki zimski horoskop za 2016: Afere, turbulencije i neočekivane promene!

Susret dvoje mladih ljudi je bio fatalan jer je upravo Mesec njenog supruga i njen Pluton na istom stepenu u znaku Device. Njihov susret jeste bio udar dve jake emocije (Mesec) koje od tog trenutka ne prestaju da se odvajaju (Pluton). Ono što je važno da žena ima u svom horoskopu jeste planetu Mars bar u dobrom aspektu sa muškom Venerom. Ovde imamo ono što se po školskom primeru traži, a to je da ženski Mars bude blizak muškoj Veneri. To se sve događa u emotivnom znaku Rak, koji pored osećanja daje i kuću, porodicu, decu.

Slobodan Boba Živojinović, naš prvi poznati teniser još iz doba bivše Jugoslavije, rođen u znaku Lav sa podznakom Lav govori dovoljno o osobi koja nema mira. To je energija koja se nikada ne gasi. Njegovo Sunce i Merkur ulaze se u sedmom polju Lepe Brene koje predstavlja brak, pa će se tu videti da su osobe iz ljubavi (Lav) ušle u zajednički život. Treba obratiti pažnju na Breninu planetu Uran u sedmom polju koji donosi često nemire u toj zajednici. Koliko god da postoji slaganje i iskrena emocija, toliko postoji i velika potreba za slobodom (Uran).

Uporedni horoskop Novaka i Jelene: Zvezde predviđaju ćerku sledeće godine!

Posao koji rade im omogućava da budu i negde individualci kako bi ispunili tu energiju koja se traži od njih. U ovoj zajednici nikada neće biti dosadno. Putovanja koja su opisana jakim Jupiterom, kako u Bobinom tako i u Breninom horoskopu, omogućavaju širenje duha, nova saznanja i opstanak braka. Brena svakako kao svako ko ima Saturna u 12. polju mora da vodi računa o svom zdravlju. Iako se ona diže iz pepela, a to je upravo ta pozicija Saturna, isto tako je na udaru ljubomornih ljudi.

Ona je vladarka senke i u daljoj budućnosti mora da se čuva tajnih organizacija, politike i tajnih susreta sa njima. Ne previše tražiti izazove. Ovde Saturn traži mudrost jer sve što si stariji postaješ zahvaljujući iskustvu životnom i mudriji. Saturn takođe traži povlačenje. Dok Boba po svojim aspektima ima širenje posla jer mu se Venera nalazi u Raku, a to je hrana, kuće, nekretnine, pa možemo da očekujemo u budućnosti da se posveti i takvim poslovima. Bobina i Brenina zajednica će uspeti jer u narednom periodu ih očekuje nešto lepo, a to je proširenje porodice kroz njihovu decu, tačnije, dolazak unučića.

Lepa Brena: Tukla sam sinove da ne bi postali barabe!

astrousluge.com

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs