Ona je jedina osoba koja osim porodice može da vidi Šumahera: "On više nije ona osoba koju smo poznavali"

Mihael Šumaher je u lošem zdravstvenom stanju godinama, a porodica pažljivo od javnosti krije detalje njegovog oporavka

Vip priča
Autor:
Ona je jedina osoba koja osim porodice može da vidi Šumahera: "On više nije ona osoba koju smo poznavali"
Foto: Fonet

Nedavno venčanje ćerke Mihaela Šumahera podstaklo je raznorazna govorkanja. Iako je bilo zabranjeno korišćenje mobilnog telefona zbog legendarnog vozača Formule 1, ipak su raznorazne informacije našle put do javnosti.

55-godišnji Šumaher je praktički nestao iz javnog života nakon incidenta koji mu se dogodio na skijanju i koji mu je 2013. totalno promenio život. Šumaher je tada stradao na skijanju, slomio lobanju i zadobio ozbiljne ozlede mozga pa je dugo vremena bio u komi, a onda je pre gotovo godinu dana otkriveno da više nije u komi i "da nastavlja dugu fazu rehabilitacije".

Mihael Šumaher
foto: Malosio/Fotogramma/Ropi / Zuma Press / Profimedia

Od strane Elisabete Gregoraci, bivše šefice Formule 1, procurela je informacija o stanju Mihaela Šumahera:

"Mihael ne govori, on komunicira očima. Samo ga tri osobe mogu posetiti, a ja znam ko su te osobe. Preselili su se u Španju i njegova je supruga u toj kući otvorila bolnicu", otkrila je Gregoraci, prenosi Daily Mail.

2020. godine su španski mediji izveštavali da se Šumaher nalazi na luksuzom imanju na jugozapadu Majorke.

Glasine da njegov otac ne može da govori podstakao je i njegov sin Mik u dokumentarcu 2021. godine: "Mislim da bismo se tata i ja sada drugačije razumeli," rekao je tada.

Mihael Šumaher
foto: OLIVER MULTHAUP / AFP / Profimedia

Povrede kakve je imao Šumaher mogu da rezultiraju nizu problema u smislu loše ravnoteže, glavobolje, vrtoglavice, pamćenja, umora ili ljutnje.

Bivši šef Ferarija Žan Tot u intervjuu za francuske medije izjavio je da je da Šumaher jednostavno nije onaj čovek od pre.

"On je drugačiji i divno ga vode njegova supruga i deca, koji ga svi štite. Njegov život sada je drugačiji i imam tu privilegiju da delim trenutke s njim. To je sve što mogu reći. Nažalost, pre deset godina zadesila ga je takva sudbina. On više nije Mihael kakvog smo poznavali u Formuli 1", izjavio je krajem prošle godine.

Jedinoj osobi kojoj je dozvoljeno da ga trenutno viđa je Laila Hasanović, devojka njegovog sina Mika. Ona je inače naše gore list, sa Šumaherovim sinom se zabavlja već godinu dana i mnogi smatraju da je njihova veza vrlo ozbiljna.

(Stil/ Jutarnji.hr/ Dnevnik.hr)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs