Pažljivo pročitajte

Na siguran način otkrijte da li je vozač pod uticajem alkohola: Samo ovo vam je potrebno da spasite nečiji život!

Sve je više nesreća na putu, sa mnogo kobnih ishoda. Mladi sedaju za volan ubeđeni kako su dovoljno prisebni, kako nisu pod tolikim uticajem alkohola i ne shvataju da je i jedna čaša bilo kog alkoholnog pića apsolutno dovoljan razlog da za volan NE sedaju

Lepi & Zdravi
Na siguran način otkrijte da li je vozač pod uticajem alkohola: Samo ovo vam je potrebno da spasite nečiji život!
Foto: Profimedia

Svaka osoba koja se može naći u situaciji da je ubeđuju da sedne u vozilo kojim upravlja osoba koja je popila bi trebalo kod sebe da ima aparat za merenje promila alkohola u krvi, kako bi sebi, drugima i posebno toj osobi dokazala kako treba preskočiti vožnju i vratiti se kući nekom drugom alternativom.

foto: Promo

Digitalni alkotester sa satom za testiranje meri nivo alkohola u dahu. Uređaj pokazuje i upozorava korisnika da li jeste, ili nije pod uticajem alkohola i zvučnim signalom, a meri vrednosti do 1.9 promila alkohola. Sa već 0,2 dcl (npr.jedna čaša vina) alkohola u krvi dolazi do smanjivanja koncentracije tokom vožnje!

foto: Promo

Digitalni alkotester vrlo je lak za korišćenje i može se koristiti 15ak minuta nakon konzumacije alkohola. Sačekate dok se uređaj ne stavi u stanje pripravnosti, oko desetak sekundi, a potom lagano dunete u njega ka vrhu i za koji sekund imaćete stanje alkohola u telu. Njegove dimenzije su 100 x 37 x 17mm, tako da je vrlo lagan i praktičan za nošenje.

Možete ga naći OVDE po akcijskoj ceni od samo 1.999 RSD ili pozivom na broj 011/442 0502 ili 064/866 00 55 svakim radnim danom.

Sprečite katastrofu, produžite nečiji život!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs