Isplivao privatni snimak Adrijane Lime: Evo kako se ponaša kad je niko ne gleda, svi se čude postucima njenog dečka

Snimak koji je isplivao na mreže pokazuje kako se Adrijana Lima ponaša kad je niko ne gleda.

Celebrities
Isplivao privatni snimak Adrijane Lime: Evo kako se ponaša kad je niko ne gleda, svi se čude postucima njenog dečka
Foto: Aissaoui Nacer / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Adrijana Lima dovela je liniju do savršenstva, nakon duge borbe sa viškom kilograma i osudom javnosti. Nakon porođaja, Lima se ugojila, a mnogi su komentarisali kako se zapustila i da od leotice za koju je nekada važila, nije ostalo ni traga. Međutim, demantovala je zle jezike i pokazala da izgleda bolje nego ikada.

Tako je uživala i na Nedelji mode u Parizu gde je išla na sve događaje i zabave, a njene fotografije, preplavile su internet.

Naime, nakon modnog derfilea, Lima je otišla na zabavu gde su sve oči bile uprte u nju.

Dok je mnekenka igrala i uživala u muzici, njen izabrnik bio je potpuno ravnodušan. Njegova hladnokrvnost u javnosti često je na meti komentara i spekulacija, a uprkos tome, ne menja svoj stav. Za razliku od ostalih muževa, on nežnost i pažnju ka partnerki ne pokazuje u javnosti što često nailazi na nerazumevanje drugih.

Inače, njih dvoje su godinama u ljubavnoj vezi, a 2023. dobili su sina Sajana. Adrijana je svojevremeno bila u braku sa čuvenim Srbinom, Markom Jarićem sa kojim je dobila dve ćerke, a ljudi su se potajno nadali da će doći do pomirenja između njih dvoje. Međutim, Adrijana je sreću pronašla kraj drugog muškarca.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs