U isto vreme bio u vezi sa 2 žene, a jedna od njih je pre bila muškarac: Šok ljubavni život slavnog fudbalera

Kilijan Mbape na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj doživeo je peh kada je na terenu slomio nos

Vip priča
U isto vreme bio u vezi sa 2 žene, a jedna od njih je pre bila muškarac: Šok ljubavni život slavnog fudbalera
Foto: FREZZA LA FATA/MIBA - COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Kilijan Mbape jedan je od najboljih fudbalera današnjice, a juče je došao u žižu interesovanja kada je na terenu zadobio povredu, tj. polomljen mu je nos pa se veruje da će morati da nosi masku tokom ostatka prvenstva.

Pored velikog talenta, Mbape je poznat i po svom šokantnom ljubavnom životu. Naime, on je u isto vreme bio u vezi sa dve žene, od kojih je jedna promenila pol, prenosi Mondo.

Ovaj 25-godišnji Parižanin trenutno igra za Real Madrid, a javnost ne prestaje da zanima i nešto više o njegovom privatnom životu, odnosno, s kim je trenutno u vezi.

Kilijan Mbape
foto: Profimedia/editorial images

Do nedavno se pričalo da je Kilijan u vezi sa egzotičnom Ines Rau, alžirskom transrodnom manekenkom koja je sa samo 16 godina promenila pol. Takođe se šuškalo da je fudbaler u isto vreme bio sa još jednom devojkom - Rouz Bertram. Po svemu sudeći on se sada odlučio za Rouz. Belgijska manekenka ga je navodno potpuno zaludela, ali fudbaler ne želi da prizna nijednu vezu, te javnost ne može da se pita sa kojom devojkom je on zapravo.

1 / 5 Foto: Printscreen/Instagram

Ko je Ines Rau?

Kada je reč o Ines, ona je, po sopstvenom priznanju, još od rođenja osećala da je žensko zarobljeno u telu muškarca. Danas je jedna od najpoznatijih transrodnih manekenki, a davne 2017. godine postala je i prva trans osoba koja je pozirala na naslovnici "Playboy" magazina.

Sadašnju devojku "skinuo" drugu

Zanimljivo je i da je Rouz Bertram bivša devojka Mbapeovog kolege iz kluba - Gregorija Van Der Vila, a par zajedno ima i dvoje dece. Međutim, nakon 8 godina veze, odlučili su da stave tačku na odnos.

1 / 9 Foto: FREZZA LA FATA/MIBA - COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

(Stil/Mondo)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs