Niko tako fino i pristojno nije ćerku vaspitao kao naš voditelj: Maša je skromna, oblači se na pijaci i promoviše Srbiju

Ljubav prema prirodi nasledila je od oca čije je emisije o prirodi cela Srbija čekala sa nestrpljenjem

Celebrities
10:38h Autor:
Niko tako fino i pristojno nije ćerku vaspitao kao naš voditelj: Maša je skromna, oblači se na pijaci i promoviše Srbiju
Foto: preentscreen/Instagram

Maša Memedović je na svom Instagram profilu prepoznatljiva po deljenju video zapisa i fotografija koje su najčešće vezane za prirodu i boravak u njoj. Maša je poznata kao ćerka našeg voditelja Jovana Memedovića, koji se bavi takvom tematikom.

Život je oplemenila putovanjima i redovno deli svoja iskustva na mrežama.

Ono što odaje najjači utisak, svakako su prelepi predeli koje obilazi u Srbiji, putovanja unutar naše zemlje, sa odmora, gde dočarava kako se provodi i kako uživa.

Gledajući njene fotografije, stiče se utisak da Maša radije bira da provodi vreme u prirodi nego u noćnim izlascima i splavovima, a taj način izlazaka bira osamdeset odsto omladine.

Zato je mnogima verovatno nezamisliv njen način života.

Često na njenim fotografijama i snimcima može da se vidi kako je navigacija vodi ka Drini. Očigledno joj je ona i omiljeno mesto za uživanje. Tamo uživa u raftingu, veslanju na dasci, kupanju, šetnji, ali i spremanju hrane.

"Jes’ da sam na Drini ali uz ovakvu klopu kao da sam u Grčkoj", napisala je nedavno Maša ispod jednog klipa na kome prikazuje svoje umeće, ali i prelepu lepotu Srbije.

Kako je već u prirodi, trudi se i da se hrani zdravo i prirodno. Na njenom stolu nalaze se samo domaće namirnice, a ne libi se da dan započne rakijom i kafom. Ovoga puta svojim pratiocima podelila je recept sa saltu od patlidžana, poznatiju kao melitzanosalata.

"Patlidžan i crvena paprika idu pravo na roštilj, skidate ih tek kad krenu da se raspadaju. Što mekše to bolje. (Uvek možete i u rernu ali naravno da je ovako ukusnije). Kada omekšaju, skidate kožu i unutrašnjost stavljate u činiju. Sve je proizvoljno ali ja sam ovog puta koristila 3 velika patlidžana i dve paprike za salatu", započela je Maša.

Od začina koristila je peršun i beli luk koji je isto "završio" na roštilju, zatim limun i sirće. Kako kaže, sirće doda baš dosta, jer salata mora biti dobro začinjena! U salatu možete da dodate so po želji i za kraj maslinovo ulje.

"Jako je jednostavno, probajte dok pravite i dodajte šta volite, ali garantujem da ćete uživati!", rekal je Maša za kraj.

Promoviše kupovinu polovne odeće

Maša promoviše kupovinu i upotrebu polovne garderobe na Instagramu i Tik Toku, a neretko se svojim pratiocima pohvali onim što je ulovila.

Često objavljuje snimke i diči se što se oblači na Kalenić pijacu u Beogradu gde je kupila strava odeću poznatih brendova.

Maša Memedović
foto: Printscreen/instagram

Maša je stvari isprobavala na ulici, snimala se, a kada je došla kući svojim pratiocima je sve pokazala u krupnom planu.

Maša je dokaz da je popularnost slavnog oca nije poremetila i da i dalje uživa u pravim životnim vrednostima, daje prednost prirodnim stvarima.

Maša: "Obožavam second hand"

- Obožavam "second hand", jer sa sigurnošću znam da su stvari koje pronađem unikatne. Naučila sam da šijem i volim da eksperimentišem sa stvarima koje su mi velike, pa odmah po dolasku kući iz seknd henda sednem za mašinu da nešto suzim, skratim, utegnem i tako ga načinim svojim - ispričala je Maša jednom prilikom u intervjuu za Elle.

Maša Memedović
foto: preentscreen/Instagram

Ponela autfit od 1.000 dinara

Podsetimo, Memedovićeva je nedavno svojim pratiocima otkrila je da je odelo našla u radnji "second hand" i to za samo 1.000 dinara.

Maša Memedović
foto: preentscreen/Instagram

"Videla sam da Hajli Biber nosi odelo na pruge, pa se setih da sam kupila isto takvo u second handu za hiljadarku", napisala je ona u opisu objave.

Jedina razlika je u ceni i u tome što je Mašino sivo odelo "Hugo Boss", dok je Hejlina kreacija sakoa 1.500 evra i pantalone 999 evra.

Stil/Mondo

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs