modni dvoboj

ĆERKA JOVANA MEMEDOVIĆA ODUVALA ČUVENU MANEKENKU: Platila odelo "hiljadarku", a ONA nosi isto takvo - 300 puta skuplje

Ćerka Jovana Memedovića stajlingom oduvala čuvenu manekenku i pokazala kako za 1.000 dinara može da izgleda skupo i prefinjeno.

Moda
Autor:
ĆERKA JOVANA MEMEDOVIĆA ODUVALA ČUVENU MANEKENKU: Platila odelo "hiljadarku", a ONA nosi isto takvo - 300 puta skuplje
Ćerka Jovana Memedovića stajlingom oduvala čuvenu manekenku, Foto: Printscreen Instagram/masamemedovic

Predimenzionirana odeća apsolutni je hit u poslednje vreme, dok kombinacija ovakve odeće čini stil muškim. Mnoge influenserke moderne i markirane komade garderobe pronalaze u radnjama polovne odeće, koje su sve popularnije kod nas. Među njima je i ćerka Jovana Memedovića koja je oduševila javnost nakon što je od ćebeta napravila kaput.

Hejli Biber oduševila je javnost kada se pojavila u predimenzioniranom kompletu kojeg čine pantalone i sako, na pruge. Manekenka je papreno platila svoj autfit, a Maša Memedović pokazala je da može identično da se obuče za manje novca.

Hejli Biber
Hejli Biberfoto: MHD / Pacific coast news / Profimedia

Naime, manekenka je odabrala brend Atikus, u kojem sako košta 1.450, a pantalone 950 funti. Preračunato u dinare - nešto više od 300.000. U kombinaciju je ubacila jednostavnu sivu majicu, dugačku samo do pupka, kao i glomazne crne cipele sa debelim đonom i manju tašnu "Iv Sen Loren", piše Lepa i Srećna.

Ćerka čuvenog Jovana Memedovića oduševila je javnost svojom verzijom, a čitavu kombinaciju platila je svega 1.000 dinara u prodavnici "sekond hend". U skladu sa trendom, obukla je majicu, a obula glomazne patike koje se odlično slažu.

Maša je na svom Instagramu pokazala da je prava umetnica, a javnost je oduševila nakon što je običnu teksas jaknu pogigla na viši nivo naslikavši ružu preko nje.

Čiji se vama autfit više dopada i šta mislite o kupovini u butiima polovne garderobe?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs