modni promašaj?

MAJKA JE OLIČENJE STILA, A ĆERKA KAO DA JE POŠLA U ŠTALU: Na nogama dominiraju VUNENE čarape i KOPITA

Ćerka Demi Mur šokirala je javnost stajlingom, a odmah se našla i na meti kritičara koji su oštro komentarisali njen stajling.

Moda
22:40h Autor:
MAJKA JE OLIČENJE STILA, A ĆERKA KAO DA JE POŠLA U ŠTALU: Na nogama dominiraju VUNENE čarape i KOPITA
Ćerka Demi Mur šokirala javnost stajlingom, Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ćerka holivudskog glumačkog para, Demi Mur i Brusa Vilisa, iznenadila je javnost neverovatnim stajlingom. Uprkos činjenici da to za nju nije neuobičajena pojava budući da se jednom pojavila u pidžami, mnogi su bili šokirani.

Ekstravagantna izdanja postala su zaštitni znak mlade glumice Skaut Vilis (29), a koliko daleko može da ide govori i činjenica da je jednom prilikom gola prošetala ulicama Njujorka, a u znak protesta Instagramu koji joj je ugasio nalog zbog golišavih fotki koje je dodavala.

Skaut Vilis
Skaut Vilisfoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ovog puta nadmašila je samu sebe kada se ulicama Los Anđelesa prošetala u vunenim čarapama i džemperu, dok je na nogama imala papuče u obliku kopita.

Skaut Vilis
Skaut Vilisfoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Njen staling odmah se našao na meti kritičara koji su imali oštre komentare, smatrajući da je kombinacija mlade glumice čist promašaj. Mnogi su komentarisali da izgleda kao da je pošla u štalu i na pijacu.

1 / 6 Foto: James Shaw / Avalon / Profimedia

Inače, Demi Mur je jedna od glumica koja važi za oličenje stila što predstavlja oštar kontrast ćerki, čiji stajling se često nalazi na meti negativnih kritika.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs