Neverovatno

ONE SU PROTRAĆILE BAŠ SVAKU ŠANSU ZA USPEH: Po Holivudu se samo hvale treznim godinama, dok uloge na filmu nemaju!

Šta se dešava sa ćerkama Demi Mur i Brusa Vilisa?

Vip priča
Autor:
ONE SU PROTRAĆILE BAŠ SVAKU ŠANSU ZA USPEH: Po Holivudu se samo hvale treznim godinama, dok uloge na filmu nemaju!
Foto: Profimedia

Ćerke poznatog glumačkog para, Demi Mur i Brusa Vilisa, krenule su stopama roditelja, no njihovu karijeru sprečila je borba s alkoholom.

Poznati holivudsku glumci, Demi Mur (59) i Brus Vlis (66), venčali su se 1987. godine. Nedugo nakon što su rekli sudbonosno 'da' dobili su prvu ćerku Rumer Vilis (33), a potom su na svet došle Skaut (30) i Talula(27).

Ćerke slavnog para u detinjstvu su često bile izložene kamerama, a u svojoj adolescenciji počele su s porocima. Njihova majka, Demi Mur, također je imala problema s alkoholom i drogom te su tome nekada svedočile i njene ćerke.

Alkohol je ubrzo svima postao problem, ali neke su se borile i s drugim autodestruktivnim supstancama i psihičkim poremećajima.

Sestre na društvenim mrežama često govore o tome da su trezne te pokušavaju ohrabriti ostale da naprave isto ako imaju problem.

Demi Mur se jednom prilikom prisetila trenutka kada je na zabavi s najstarijom ćerkom Rumer ponovno preterala sa supstancma. "Jako sam prestrašila Rumer kada me tamo videla polusvesnu na podu; mislila je da ću umreti ispred nje".

Nakon incidenta, ćerke nisu htele da komuniciraju sa majkom pune tri godine.

"Najbolja stvar kod ovog teškog putovanja kao porodice je to da smo sebi dozvolili puno dublju komunikaciju na toliko nivoa koju verovatno nikad ne bismo postigli", izjavila je Rumer za Addiction Talk Instagram podcast.

"Nikada nismo bili bolje i zbog toga sam jako zahvalna", izjavila je dodavši da se svi međusobno razumeju i mogu pričati 'istim jezikom'.

Rumer je imala problema s drogom i alkoholom, a prošle godine je proslavila pet godina otkako je trezna.

Srednja ćerka, Skaut Vilis, također je prošle godine proslavila petu godišnjicu otkako je trezna.

Inače, mlada glumica također je velika pobornica pozitivnog stava pream telu i #oslobodibradavice pokreta te često obavljuje (polu)gole fotografije. Na primer, prošlog proleća je na svom Tviter profilu objavila fotografiju na kojoj po gradu šeta bez majice i grudnjaka. Nosila je samo suknju i cipele, a grudi su joj bile u potpunosti otkrivene.

Osim glume, Skaut se bavi i pevanjem te je pre tri meseca objavila novi spot za pesmu "Ljubav bez strasti".

Najmlađa ćerka, Talula Vilis, osim alkohola upala je i u svet droge te se borila s poremećajem telesne dismorfije. U tom stanju, osoba ima iskrivljenu percepciju o svom telu te nikada nije zadovoljna svojim izgledom.

"Kažnjavala sam se zato što nisam izgledala poput majke (Demi Mur), već su mi celi život govorili da izgledam kao tata (Brus Vilis)- mrzela sam tu sličnost jer sam mislila da je moje muškobanjasto lice razlog zašto me ne vole", izjavila je Talula na Instagramu dodavši kako joj je dugo trebalo da prihvati i zavoli sebe.

Najmlađa sestra trezna je već osam godina, a prošlog maja se verila sa režiserom Dilonom Busom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs