Slavna manekenka nevinost je čuvala za ovog Srbina: Danas je očajna, kilograme ne može da skine, više ne liči na sebe

Adriana Lima će 12. juna proslaviti 43 rođendan i tom prilim se sećamo njenih početaka u svetu modelinga

Vip priča
13:07h
Slavna manekenka nevinost je čuvala za ovog Srbina: Danas je očajna, kilograme ne može da skine, više ne liči na sebe
Životna priča Adrijane Lime, Foto: Instagram / Adriana Lima

Adriana Lima kod nas je poznata kao omiljena srpska snajka iako se od Marka Jarića razvela 2016. godine. Od tada pa do danas s velikim interesovanjem pratimo njen život, novi brak i uspehe.

12. juna Adriana će napuniti 43 godine, ali ona kao da to ne želi da obeleži. Na društvenim mrežama skoro da je nema, a crvene tepihe ne posećuje od kako su počele kritike vezane za njen izgled.

Naime, od kako je zatrudnela sa trećim detetom, Adriana se nije vratila u top formu kao što je to bilo nakon prve dve trudnoće. Mnogi su joj prigovorili da joj se lice izobličilo od hirurških intervencija, a ne od trudnoće, mada sama Adriana nikad to nije komentarisala.

1 / 8 Foto: CRY-Olivier Huitel/Luis Sanchez. / The Photo One / Profimedia

Detinjstvo

Adriana je imala samo 15 godina kada je pobedila na Fordovom takmičenju „Supermodel of Brazil“. Prijavila je se i 1996. godine na Ford Models Supermodel of the World takmičenje, gde je završila na drugom mestu. Tri godine kasnije, Lima je odlučila da se preseli u Njujork, gde je potpisala ugovor sa Elite Model Management kompanijom. To joj je otvorilo vrata za saradnju sa brojnim velikim brendovima, modnim magazinima i poznatim kreatorima.

Međutim, dok je gradila svetsku karijeru, iza osmeha kojim je plenila pred paparacima, krila je bolnu istinu iz detinjstva. Naime, njeni roditelji su Nelson Tores i Maria das Grakas Lima kratko su bili zajedno. Kada je Adriana imala samo šest meseci, njen otac je napustio porodicu, zbog čega je Maria bila primorana da sama odgaja manekenku. Kada je mala Adrijana došla na svet njena majka se poverila prijateljima da je rodila devojčicu koja liči na malu vučicu.

Adrijana Lima
foto: Profimedia

"Kada sam rodila Adrianu, prvo sam primetila njene prodorne vučje oči, pomislila sam da sam rodila malu vučicu, malog đavola," rekla je Maria, ne sluteći da će upravo te prodorne Limine oči biti njena karta za uspeh.

Adriana je odrastala u siromaštvu, njena majka trudila se da joj sve omogući u životu, međutim, najviše što je mogla je ste da joj da mnogo ljubavi i usadi ispravne vrednosti. Lima se družila sa decom iz sirotišta, a ovaj period života nikada nije zaboravila uprkos slavi koju danas ima.

Pored slave, popularnosti, novca i lepote, Adriana nije imala mnogo sreće u ljubavi. Ova brazilska lepotica 2009. udala se za srpskog košarkaškog asa Marka Jarića. U početku je sve delovalo idilično, međutim, nakon što su ljubav krunisali rođenjem dve ćerkice, posle pet godina su se rastali.

Andrijana Lima, Marko Jarić
foto: Profimedia

Posle razvoda sa Jarićem, povezivali su je sa glumcem Skotom Istvudom i voditeljem Rajanom Sekrestom, a bila je u vezi sa Džulijanom Edelmanom bivšim igračem američkog fudbala. Spekulisalo se i o njenim vezama sa sportistima Metjuom Harvijem i Džoem Tomasom. Njena veza sa tuskim piscem Metinom Harom izazvala je polemike u javnosti. Mnogi su tvrdili da je njihova romansa samo marketinški trik. Nakon nekoliko neuspelih ljubavnih priča, Lima je pronašla sreću sa Andreom Lemerom sa kojim je dobila sina.

"U detinjstvu sam maštala da budem pedijatar ili monahinja," rekla je jednom Adriana koja je tvrdila da je nevinost izgubila tek u braku i to sa Markom Jarićem.

Adrijana Lima
foto: Instagram / Adriana Lima

Nju je 2006. godine časopis "GQ" proglasio najseksepilnijom "devicom" na ovoj planeti, a ona je ovako govorila na tu temu:

"Ja sam posvećena katolkinja koja ide na misu svake nedelje. Za mene je intimni odnos nešto što treba da se desi posle braka i muškarci moraju da poštuju taj izbor. Ukoliko ga ne poštuju, to znači da me ne žele dovoljno. Pre izlaska na pistu uvek nosim Bibliju sa sobom.

Mene ne zanima stil i novac, muškarac mora da ima srce, ličnost i da bude pristojan prema svima; uvek gledam kako tretira konobara, taksistu i druge ljude u uslužnoj delatnosti. Ne volim agresivne ljude," ispričala je ona.

Evo kako danas izgleda Adriana Lima:

1 / 11 Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs