SAZNAJTE VIŠE

PREMINULA GLUMICA OKO KOJE SU SE NEKADA BORILI STIV MEKVIN I BRUS LI: Njega je najviše volela iako ga je OTERALA od sebe

Prelepa glumica Šern Farel preminula je u 82. godini života, a mnogi ne znaju da su se dva glumca otimala oko njene ljubavi.

Vip priča
Autor:
PREMINULA GLUMICA OKO KOJE SU SE NEKADA BORILI STIV MEKVIN I BRUS LI: Njega je najviše volela iako ga je OTERALA od sebe
Šeron Farel, Foto: Everett Collection / Everett / Profimedia

Slavna glumačka diva Šeron Farel, najpoznatija po ulogama u seriji "Hawaii Five-O", kao i "The Young and The Restless", preminula je u 82. godini, a tu vest je sa medijima podelio njen sin.

Preminula je neočekivano i prirodnom smrću u bolnici u Kaliforniji 15. maja, a za to se tek sada saznalo.

Šeron Farel
foto: Profimedia

Njen ljubavni život bio je buran i turbulentan, a osim po glumačkim uspesima, ona se pamti i po čuvenom ljubavnom trougao koji je ova glumica imala s najvećim zavodnicima u svetu glume u tom trenutku - Brusom Lijem i Stivom Mekvinom, ali samo jednog od njih nazvala je "ljubavlju svog života".

Kako je Šeron završila kao deo ljubavnog trougla sa Stivom i Brusom?

— Brus me vodio do Meseca i nazad, prevrnuo mi je svet, ali bio je oženjen i tu nije bilo mesta za mene... — žalila se Šeron njegovom biografu Metjuu Poliju.

Šeron Farel
foto: Profimedia

— Stiv je bio tako uspešan, moj zaštitnik... Žudela sam za Stivom, ali Brus je bio ljubav mog života — rekla je ona.

Biograf je napisao kako je Brus posećivao 1968. godine Šenon dok je snimala film sa Mekvinom.

Šeron Farel
foto: Profimedia

Nekoliko godina pre nego što je postao zvezda, on je bio njegov kung fu trener, ali njegov skriveni razlog da ih poseti na setu bila je njegova tajna ljubavna afera sa Šeron!

— Kad je Brus ugledao Šeron, prišunjao joj se i stavio joj ruku preko usta. "Što mi ne odgovaraš na pozive?", pitao ju je Brus — navodi njegov biograf.

Brus Li
foto: Profimeida

— Jesi li stvarno mislila da te neću naći?", pitao ju je Brus, odvukavši je u garderobu, gde su vodili ljubav tiho da ih niko ne bi čuo — navodi se.

Kasnije je Šeron priznala da joj se tad već dopadao Stiv Mekvin, ali rekla je Brusu: "Koristim ga da bih te prebolela... ali, ne možemo više ovo da radimo, Bruse. Žao mi je".

Šeron Farel
foto: Profimedia

Kako se navodi u njegovoj biografiji, Brus Li je bio neverovatan zavodnik, smalamo je ženska srca, a bio je i arogantan i pomalo šovinista na šta su žene itetkako padale.

O Stivu Mekvinu se ipak zna da je ljubav njegovog života na kraju ipak bila Ali Mekgrou, sa kojom ipak nije ostao do kraja svog života.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs