3 STVARI ZBOG KOJIH JE NOVAK ĐOKOVIĆ NEPOBEDIV: Nikad nije krio da mu SAMO OVO daje najveću snagu da u životu

Novak Đoković je postigao ono što nijedan teniser do sada nije - osvojio je 23. grend slem trofej po čemu je sada rekorder, postao je prvi teniser ikada koji je na svakom grend slemu slavio titulu najmanje tri puta

Vip priča
18:58h Autor:
3 STVARI ZBOG KOJIH JE NOVAK ĐOKOVIĆ NEPOBEDIV: Nikad nije krio da mu SAMO OVO daje najveću snagu da u životu
3 stvari zbog kojih je Novak Đoković nepobediv, Foto: Printscreen/instagram

Novak Đoković je ušao u istoriju tenisa kao nepobedivi sportista. Ono što je on danas uradio, ne može da se pohvali ni jedan teniser do sada. Nepobedivi Novak Đoković nikad nije krio da su mu 3 stvari pomogle da postane broj jedan:

1. Porodica

Đokovići su uvek verovali u Novaka i njegovom uspehu se posvetili maksimalno. Od roditelja pa do supruge Jelene i dece, svi su bili i ostali uz našeg tenisera.

Đokovići
foto: Printscreen/ Instagram/jelenadjokovicndf

2. Ishrana

Od kako je počeo da praktikuje autofagiju, Novak tvrdi da se preporodio. Smatra da je upravo ova vrsta ishrane doprinela njegovom uspehu i izdržljivosti. Uz autofagiju, Novak je i vegeterijanac ali ne jede ni namirnice koje sadrže gluten.

Novak Đoković
foto: GAMR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

3. Amajlija

Novak se nikada ne razdvaja od krsta sa Hilandara kojeg nosi oko vrata i često ga možemo videti kako u pauzama na teniskom terenu ljubi krst i zahvaljuje se Bogu.

Novak Đoković
foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs