OVAKO IZGLEDA ŽENA KOJA NEMA SILIKONE: Sofija je na plaži ŽIVA VATRA, lepa kao greh zavela je 8 godina mlađeg sportistu

Ako se pitate kako izgleda devojka poznatog tenisera koja nema silikone, donosimo vam zanimljive fotografije Sofije Tomale.

Vip priča
Autor:
OVAKO IZGLEDA ŽENA KOJA NEMA SILIKONE: Sofija je na plaži ŽIVA VATRA, lepa kao greh zavela je 8 godina mlađeg sportistu
Kako izgleda devojka poznatog tenisera koja nema silikone, Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Aleksandar Zverev važio je za jednog od omiljenih tenisera sveta, dok se preko noći našao na listi najomraženijih muškaraca nakon što je njegova bivša devojka, Olga Šaripova iznela niz optužbi na njegov račun. Naime, ona je pre dve godine iznela tvrdnje da ju je teniser zverski zlostavljao.

Međutim, to slavnog tenisera nije sprečilo da pronađe novu ljubav, nekadašnju glumicu Sofiju Tomalu (34) koja je 8 godina starija od njega. Njih dvoje važe za jedan od najaktuelnijih ljubavnih parova, a njene slike sa plaže izazvale su veliku pažnju.

Aleksandar Zverev i Sofija Tomala
Aleksandar Zverev i Sofija Tomalafoto: Jason Koerner / Getty images / Profimedia

Brinetu su paparaci fotografisali u crnom bikiniju, a njena izvajana figura i atraktivne tetovaže privukle su sve poglede, na koje se voditeljka, međutim, nije obazirala već je uživala u suncu i okeanu.

Sofija Tomala
Sofija Tomalafoto: Action Press / Shutterstock Editorial / Profimedia

Podsetimo, pre ulaska u ljubavnu vezu, nekadašnja glumica i teniser poznavali su se preko zajedničkog prijatelja četiri godine, a prvi javni susret Sofije i Zvereva dogodio se pre dve godine tokom jednog TV šoua, gde su zajedno bili gosti i gde su se strasti rasplamsale.

1 / 5 Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Pored uspešne karije i neverovatne lepote, Sofija je poznata i zbog toga što je bila u vezi sa nekadašnjim golmanom Liverpula Lorisom Kariusom.

Mnogi su oduševljeni njenim izgledom, smatrajući da svojom pojavom ostavlja bez daha, kao i da je "lepa kao greh". Zanimljivo je da Sofija nije pala pod uticaj estetske hirurgije, te se čini da je na njenom telu sve prirodno, a uprkos tome izgleda kao milion dolara.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs