šOK!

POJAVILA SE RASTINA SLIKA OD PRE 12 GODINA KOJA JE ZAPREPASTILA ŽENE: Sve do jedne tvrde da je tad bio MNOGO VEĆI FRAJER

Nekadašnji izgled popularnog Raste iznenadio je brojne obožavateljke, neke nisu mogle ni da ga prepoznaju!

Star look
14:50h Autor:
POJAVILA SE RASTINA SLIKA OD PRE 12 GODINA KOJA JE ZAPREPASTILA ŽENE: Sve do jedne tvrde da je tad bio MNOGO VEĆI FRAJER
Kako je nekada izgledao Rasta?, Foto: ATA Images

Reper Stefan Đurić Rasta napravio je revoluciju na našoj muzičkoj sceni i to zahvaljujući drugačijem pristupu muzici. Naime, popularnost je stekao tako što u svojim pesmama koristi ototjun, softverski audio procesor koji služi za korekciju u glasu i instrumentalnom izvođenju, što je posebno privuklo mlađu publiku. Sa druge strane, svoju originalnost izražava i kroz autentičan stil, te su dredovi, naočare za sunce i zlatni lanci oko vrata postali njegov zaštitni znak.

Iako roditelji popularnog kompozitora i producenta rade kao profesori - otac Dragan na na Filozofskom fakultetu, dok je majka Slađana šef katedre društveno-humanističkih nauka na Fakultetu bezbednosti, Rasta je krenuo drugačijim životnim putem.

On je često u centar medijske pažnje dolazio i zbog raznih skandala, problema sa zakonom, ali i braka sa pevačicom Anom Nikolić sa kojom ima i ćerku Taru.

Međutim, dok nije dospeo u žižu javnosti, pevač je izgledao kao običan mladić iz komšiluka, imao je znatno manje kilograma, a o dredovima nije bilo ni reči. Naportiv, tada je nosio čuvenu frizuru "fudbalerka".

Na internetu su se ovih dana pojavile njegove slike iz spota za pesmu "Kasno je", koju je objavio 2011. godine, te su mnogi konstatovali da uopšte nisu mogli da ga prepoznaju.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs