GLUMICA KOJU SMO VOLELI DA MRZIMO PREŽIVLJAVALA JE TRAGEDIJU: Iza osmeha je krila tešku borbu za zdravlje i POTOMSTVO

Marša Kros, zvezda serije "Očajne domačiće" iza osmeha krila je tešku živonu priču i borbu.

Celebrities
14:48h Autor:
GLUMICA KOJU SMO VOLELI DA MRZIMO PREŽIVLJAVALA JE TRAGEDIJU: Iza osmeha je krila tešku borbu za zdravlje i POTOMSTVO
Zvezda serije Očajne domaćice borila se sa rakom, Foto: AKM Images / Backgrid USA / Profimedia

Sada već davne 2004. godine započeto je prikazivanje serije "Očajne domaćice", koja je veoma brzo prikovala gledaoce za male ekrane, a emitovanje je završeno 2012. godine, na razočarenje mnogih.

U međuvremenu, u životima glavnih glumica se svašta dešavalo: neke su postale majke, druge su podnosile tužbe zbog zlostavljanja, a jedna je završila iza rešetaka.

Serija Očajne domaćice bila je popularna u celom svetu
Serija Očajne domaćice bila je popularna u celom svetu foto: Profimedia

Jedna od njih je i glumica Marša Kros (61) koja je mnogima bila antipatična zbog uštogljenosti junakinje Bri koju je tumačila, ali je bila bitan deo celokupne priče.

Međutim, iza kamera glumica je prolazila kroz strašne periode u životu, ali osmeh nikad nije skidala sa lica i nikada nije gubila veru.

Naime, Marša je bila u vezi sa 25 godina starijim Ričardom Džordanom, koji je preminuo 1993. Imao je tumor na mozgu, a glumica je teško podnela ovu tragediju.

Marša Kros vodila je tešku životnu bitku
Marša Kros vodila je tešku životnu bitku foto: Profimedia

Kasnije je upoznala Toma Mahaneja, koji je takođe 2009. oboleo od raka grla. Na svu sreću Tom se uspešno izlečio, ali nevoljama tu nije bio kraj.

Marša je otkrila pre četiri godine da se i sama borila sa karcinomom, i to anusnog kanala. Na sreću, iz ove borbe izašla je kao pobednik.

Jednom prilikom je rekla da je za nju to bilo teško putovanje, ali je sada zdrava i dobro je, srećnija i prisutnija, ali i zahvalnija nego ikad.

Maršin suprzg oboleo je od raka grla
Maršin suprzg oboleo je od raka grla foto: Reuters

Glumica se godinam borila i da ostane u drugom stanju, a o tome je otvoreno govorila više puta.

- Svim ženama koje se nađu u ovakvoj situaciji želim da poručim da nikad ne odustaju od svoje borbe, jer se čuda zaista dešavaju - rekla je glumica koja je danas majka dvoje dece.

Marša danas živi spokojno, uživa u majčinstvu, svom poslu i prirodi, a pored toga srčani je borac za podizanje svesti o ranom otkrivanju karcionoma.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs