BORAC!

ŽIVOT OČAJNE DOMAĆICE OBELEŽILE SU TRAGEDIJE: Pobedila opaku bolest, izgubila najvoljeniju osobu - evo kako danas živi!

Glumičin život bio je sve sem sjaja i glamura. Ova žena je sinonim za snagu i borbu!

Celebrities
Autor:
ŽIVOT OČAJNE DOMAĆICE OBELEŽILE SU TRAGEDIJE: Pobedila opaku bolest, izgubila najvoljeniju osobu - evo kako danas živi!
Foto: Profimedia

Glumicu Maršu Kros (59) smo gledali u "Merlouz Plejsu" i "Očajnim domaćicama". Uloga u seriji "Očajne domaćice" je definitivno proslavila i za kratko vreme postala mnogima omiljena glumica. Dok joj se svet divio, ona je prolazila kroz strašne periode u životu, ali osmeh nikad nije skidala sa lica i nikada nije gubila veru.

Pre toga je bila osam godina u vezi sa tragičnim krajem. Naime, Marša je bila u vezi sa 25 godina starijim Ričardom Džordanom, koji je preminuo 1993. Imao je tumor na mozgu, a glumica je teško podnela ovu tragediju. Marša je otkrila pre dve godine da se i sama bori sa karcinomom, i to anusnog kanala. Na sreću, iz ove borbe izašla je kao pobednik - nije se predavala uprkos depresiji i žalu za suprugom.

Marša Kros
foto: Reuters

Glumica se godinam borila i da ostane u drugom stanju, a o tome je otvoreno govorila više puta.

- Svim ženama koje se nađu u ovakvoj situaciji želim da poručim da nikad ne odustaju od svoje borbe, jer se čuda zaista dešavaju - rekla je glumica koja je danas majka dvoje dece.

Marša danas živi spokojno, uživa u majčinstvu, svom poslu i prirodi, a pored toga srčani je borac za podizanje svesti o ranom otkrivanju karcionoma.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs