PEVAČICA POKAZALA LICE BEZ ŠMINKE I SVI SU ZAPANJENI: Ona je danas sve ono što je bivši dečko zahtevao od nje da NE BUDE

Selena Gomez je uradila nešto nesvakidašnje - na Instagramu je pokazala realnost! Lice bez trunke šminke oduševilo je njene pratioce, a pevačicu utvrdilo na tronu najpraćenijih zvezda na Instagramu

Star look
Autor:
PEVAČICA POKAZALA LICE BEZ ŠMINKE I SVI SU ZAPANJENI: Ona je danas sve ono što je bivši dečko zahtevao od nje da NE BUDE
Selena Gomez, Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Selena Gomez je objavila fotografiju na kojoj nema ni trunke šminke na licu, a onda je i Lejdi Gaga na nastup na dodeli Oskara izašla u farmerkam i bez šminke. To je sve što treba da znate o uticaju žene koju trenutno ima najveći broj pratilaca na Instagramu.

Iako je pevačica odrasla pred našim očima i ima 30 godina, opet je svet oduševila njena hrabrost da pokaže kako zaista izgleda uprkos velikoj pompi koju su napravili tekstovi u kojima se ističe kako je upravo Selena ismevana od strane supruge njenog bivšeg dečka Hajli Biber.

1 / 7 Foto: Anthony Harvey for SAG Awards / Shutterstock Editorial / Profimedia

Selena je upravo bila ta koja je priznala kako je Džastin Biber voleo da ona ima "manekensku građu" te je zbog toga bila mršava.

Selena Gomez, Džastin Biber
foto: Shutterstock

Danas Selenin izgled odiše ženstvenošću što se moglo videti i na ovom selfiju. Osim lica bez šminke, u prvom planu je i njen bujan dekolte.

"Evo je ona u punom sjaju", prokomentarisala je Bruk Šilds, dok je sa oduševljenjem njenu sliku prokomentarisala i sama Mišel Fajfer.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs