Adrijana Lima

ADRIJANA LIMA ODGOVORILA NA PROZIVKE DA IZGLEDA "KAO MEČKA" I DA SE UNAKAZILA OPERACIJAMA: Bila je dovoljna samo 1 SLIKA

Bivša srpska snajka se ne obazire na zlurade komentare, već uživa u novom braku i majčinstvu

Vip priča
10:00h Autor:
ADRIJANA LIMA ODGOVORILA NA PROZIVKE DA IZGLEDA "KAO MEČKA" I DA SE UNAKAZILA OPERACIJAMA: Bila je dovoljna samo 1 SLIKA
Adrijana Lima, Foto: Profimedia

Najnovija objava Adrijane Lime svima je zapušila usta svima onim koji ovih dana pričaju kako se ugojila i kako više ne liči na sebe.

"Dok pokazujem majčinsku senzualnost i prihvatam moje "prelazno" telo", stoji ispod fotografije na kojoj izgleda fenomenalno dok pozira u sreprnoj svetlucavoj haljini.

Tačno je da godine ostavljaju trag, ali čak i nakon njenog trećeg porođaja reći da je Adrijana Lima oličenje lepih i zgodnih latino žena ne bi bilo ništa novo.

Prelepim plavim očima, koje podsećaju na brazilsku obalu, na kojoj je rođena, najdugovečniji i najlepši Viktorijin anđeo s podjednakim žarom gleda na svet i ljude oko sebe.

Uvek promovisala prirodnu lepotu

U junu će napuniti 42 godine. Sa 15 godina je pobedila na Fordovom takmičenju "Supermodel Brazila", kad je potpisala ugovor s vodećom agencijom "Elit" u Njujorku, zavladala modnim pistama širom planete i postala najcenjeniji i najplaćeniji model.

Adrijana Lima
foto: Profimedia

Ipak, ovih dana našla se na meti zluradih komentara. Adrijana, koja je bila pionir u pokazivanju prirodne lepote, bez šminke i Fotošopa, stavljena je na stub srama. Zamislite, nije smršala posle porođaja, iako se zna da je pre samo šest meseci dobila sina. Teškom šminkom ne sakriva bucmasto lice i zamislite - atraktivnu garderobu je zamenila udobnijom.

Adrijana Lima
foto: Profimedia

Uzorna u svemu

I kad je bila na vrhuncu slave, govorila je da bi volela da je ljudi ne gledaju samo kao zgodno telo. A činjenica je da je više od samo lepog lica: uvek ljubazna, dobronamerna, osoba koja uvek traži način da pomogne drugima osobine su kojima je privukla i našeg proslavljenog košarkaša Marka Jarića. Bivša srpska snaja rodila mu je dve ćerke, Valentinu (13) i Sijenu (10)i , iako njihov brak nije opstao (razveli su se posle pet godina), ostali su dobri prijatelji uprkos tome što je našla novu ljubav.

Lima je, posle nekoliko neuspešnih veza, počela da izlazi sa filmskim producentom Andreom Lemersom. Rodila mu je sina Sajana 29. avgusta prošle godine i od tada počinju prozivke.

Na meti zluradih

Uglavnom su ljubomorne žene te koje osuđuju njen izgled. Umesto da je podrže u majčinstvu, jedva su dočekale da joj nađu mane kad su je videli kao ambasadora navijača uoči Svetskog fudbalskog prvenstva u Kataru. Kažu da izgleda "kao mečka", da joj je lice unakaženo, da je preterala s botoksom, filerima, da je uvećala usne i grudi...

Adrijana Lima
foto: Profimedia

U raspravu o tome koliko (ne)liči na sebe uključili su se čak i plastični hirurzi. Bez obzira na to što svako može da uporedi njene fotografije iz vremena kad je napravila svoj prvi korak u svetu superzvezda 1999. godine i uveri se da su joj i tada usne bile pune, da su joj grudi nabrekle jer trenutno doji, oni tvrde da se izoperisala. A nije!

Jasna poruka svima

Adrijana se, srećom, ne osvrće na prozivke. Dok uživa u majčinstvu i novoj ljubavi, njena poruka je jasna.

"Um nema lice i telo. Grlite se, ljudi, volite se, ne gubite svoj identitet. Kad shvatite da treba to da uradite, postaćete bliži stvarnosti i istini. Ja sam je našla. Našla sam srodnu dušu, uživam u majčinstvu. I to je to", rekla je ponosno.

1 / 8 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs