ZAŠTO ADRIJANA LIMA NE OBJAVLJUJE FOTKE SA SINOM? Krije privatni život, a svi misle da je zbog njega

Adrijana Lima nedavno je postala majka po treći put, a mnogi komentarišu da manekenka sada vodi mnogo mirniji život.

Celebrities
16:37h Autor:
ZAŠTO ADRIJANA LIMA NE OBJAVLJUJE FOTKE SA SINOM? Krije privatni život, a svi misle da je zbog njega
Adrijana Lima se stidi ćerki iz braka sa Markom Jarićem, Foto: Profimedia

Pre nešto više od šest meseci Adrijana Lima na svet je donela svoje treće dete, sina Sajena. Očigledno je da bivša manekenka uživa u svakom trenutku sa svojim naslednikom, kojeg je dobila sa partnerom Andreom Lemersom, Međutim, sa javnošću vrlo retko deli detalje iz privatnog života.

Zbog toga je sve nedavno iznenadio i raznežio njen postupak kada je objavila sliku mališana.

"Neko se probudio", napisala je manekenka na storiju na kojem se vidi Sajen u pidžami.

Adrijana Lima objavila fotografiju sina
Adrijana Lima objavila fotografiju sina foto: Printscreen/instagram

Takođe, vrlo retko objavljuje i slike sa ćerkama koje je dobila sa bivšim suprugom Markom Jarićem. Tako se na njenom profilu može videti samo par objava sa Valentinom i Sijenom.

Ćerkice ne objavljuje čak ni na storijima, a pretpostavka je da to radi kako bi zaštitila njihovu privatnost.

Sa druge strane, Jarić na svom Instagramu ima daleko više objava sa ćerkama, gde su neke i novijeg datuma, te se vidi da su devojčice sada porasle, dok je poslednji put kada su se našle kod Adrijane na profilu, bilo u aprilu prošle godine kada je manekenka bila trudna, odnosno kada su objavili kog je pola beba, a pre toga u februaru 2022, kada je postavila njihovu staru sliku iz 2017.

Ukoliko nastavite da listate objave na profilu, moraćete da dođete do 2020. da biste videli objavu sa Valentinom i Sijenom.

A sledeći put kada se pojavljuju je u decembru 2019, kada je Adrijana postavila zajednički selfi.

Pretpostavlja se da Adrijana ne želi da ih eksponira u javnosti, pogotovo sada kada su porasle i svesne su šta se događa. A to pravilo sve više primenjuje i na sinu.

Dok ponosni tata ne može da odoli i malo češće objavi sliku sa svojim naslednicama. Mada poslednja objava sa ćerkama datira iz 2021. godine, Marko je nakon toga delio nekoliko puta i još storija sa njima.

Marko Jarić često objavljuje fotografije sa ćerkama
Marko Jarić često objavljuje fotografije sa ćerkama foto: Printscreen Instagram / Marko Jarić

Nedavno su paparaci uslikali Limu kako šeta sa decom, te se moglo videti da su devojčice oduševljene malim bratom. Uživali su svi zajedno u idiličnoj porodičnoj šetnji.

adrijana i Marko sa ćerkama
adrijana i Marko sa ćerkama foto: Profimedia

Ovakav stav manekenke pokrenuo je lavinu komentara na društvenim mrežama, te se mnogi pitaju da li njene ćerke zaista odbijaju toliko da se slikaju, kao i da li je bivši muž razlog što ne objavljuje više slika sa sinom.

"Meni je neverovatno da nijednom nije postavila sliku sa ćerkama. Prekrij njihov lik, ali da li je moguće da toliko odbijaju da se slikaju. Nešto ne verujem da ćerkama toliko smeta da ih postavlja na mreže", samo je jedan od komentara koji se mesecima unazad može pročitati na mrežama.

1 / 7 Foto: Profimedia

Šta je prava istina, znaju samo Adrijana i njena deca. Može biti da tinejdžerke ne žele eksponiranje u javnosti, a možda odnosi u kući nisu tako idealni kako se misli.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs