NEVEROVATNO!

BIO JE TO SKANDAL KOJI GA JE ZAMALO KOŠTAO KARIJERE, DOK JE SUPRUGU ŽESTOKO OSRAMOTIO: Sve ljubavnice Bila Klintona

Od najvećeg skandala jednog predsednika prošlo je tačno 25 godina, a malo se se zna o još žena sa kojima je Bil Klinton varao svoju suprugu.

Vip priča
Autor:
BIO JE TO SKANDAL KOJI GA JE ZAMALO KOŠTAO KARIJERE, DOK JE SUPRUGU ŽESTOKO OSRAMOTIO: Sve ljubavnice Bila Klintona
Bil Klinton, Foto: White House / ADMedia / Profimedia

Nakon što se o svom seksualnom životu poverila prijateljici Lindi Trip, koja je njihov razgovor snimila, izbio je skandal svetskih razmera. Oženjeni Klinton branio se kasnije pred Senatom govoreći da sa njom "nije imao odnose".

Nakon što su joj ponudili imunitet u zamenu za svedočenje, Levinski je ispričala da je Klintonu bila ljubavnica dve godine, da su imali seks svuda u Beloj kući, čak i dok je njegova supruga Hilari bila u susednoj sobi i kako ga je oralno zadovoljavala u Ovalnoj kancelariji dok je bio na telefonu sa kongresnicima.

Bil Klinton, Monika Levinski
foto: Profimedia

Svoju istinu je dokazala plavom haljinom koja je bila uprljana Klintonovom spermom. DNK analiza je pokazala da se zaista radi o predsedniku SAD-a, a on je morao da prizna da je ipak "imao neprimerene odnose sa gospođicom Levinski".

Uprkos svemu, oslobodili su ga optužbi pa je ostao u Beloj kući.

"Moj šef me iskoristio..."

"Naravno, moj šef me je iskoristio, ali uvek ću ostati čvrsto odlučna u jednom: to je bio obostrani odnos. "Zlostavljanje" je počelo tek kasnije kada sam postala žrtveno jagnje da bi se zaštitila njegova pozicija. Sada vidim, kada smo došli do trenutka kada treba razjasniti pitanje pristanka, kako je to komplikovano. Iako je put koji je vodio do toga bio popločan zloupotrebom vlasti i privilegija...

Bil Klinton, Monika Levinski
foto: Profimedia

Tek sada, kada imam 44 godine shvatam kolika je bila razlika u moći između predsednika države i pripravnice. Jer ja sam tada imala 22 godine, on 49. Imao je 27 godina iskustva više. Nisam sa 22 godine mogla ni da zamislim kakve će to imati posledice. Ja sam bila pripravnica, on je bio predsednik SAD-a, najmoćniji čovek na kugli zemaljskoj. On je bio na vrhuncu karijere, a to je bio moj prvi posao koji sam dobila nakon završenog fakulteta. U takvom odnosu o "pristanku" bi se i te kako moglo raspravljati", ispovedila se pre nekoliko godina Levinski za Veniti Fer.

Bil Klinton, Monika Levinski
foto: Profimedia

"20 godina je prošlo od stravične godine, koja je umalo dokrajčila Klintonov predsednički mandat, zaokupila pažnju cele nacije i promenila tok mog života. Ako sam išta od tada naučila to je da ne možeš da pobegneš od onoga što si i kako su te oblikovala životna iskustva. Umesto da od toga bežim, naučila sam da moram da prihvatim i svoju prošlost i svoju sadašnjost", ispričala je Levinski.

O vezi koja je se dogodila između Monike i Bila Klintona znaju i vrapci na grani, ali sada vam otkrivamo i još neke žene sa kojima je Bil Klinton imao neprimerene odnose.

1. Dženifer Flaurs

Bil Klinton je navodno imao aferu sa Dženifer Flaurs koja je trajala 12 godina. Upoznali su se 1977. godine kada je radila kao voditeljka. Bavila se i manekenstvom, a pozirala je i za "Penthouse" erotski magazin. Snimila je i dva filma, a glumila je i u jednoj seriji. U medije je procurilo da joj je Bil Klinton platio abortus 200 dolara na samom početku veze.

2. Belinda Stronah

Belina je navodno izašla na večeru sa Bilom Klintonom 2002. godine. Ona je poreklom iz Kanade i bavi se privatnim biznisom. Bavi se humanitarnim radom i politički je angažovana.

3. Marki Post

Bil Klinton je imao nekoliko tajnih sastanaka sa prelepom glumicom u hotelima širom Kalifornije. Ona je bila jako bliska prijateljica Klintonovih. Radila je za Dizni i pomogla Klintonovima u organizaciji inauguracije. Ona i njen suprug su bili među njihovim prvim gostima u Beloj kući.

4. Elizabet Grejsen

Elizabet tvrdi da je imala vezu na jednu noć sa bivšim američkim predsednikom. Ona je američka glumica, studirala je glumu u Njujorku, bila je mis Arkanzasa 1982. godine.

5. Naomi Robson

Robson i Bil su bili viđeni zajedno u izlasku 2006. godine u Melburnu. Upoznao ih je zajednički prijatelj, a ona je Australijska TV zvezda. Poznata je po kontraveznim izjavama i ponašanju.

6. Maria Furtvangler

Maria je predsednika upoznala preko svog supruga, milijardera Huberta Burda. Obožavala je da ga sluša kako govori. Ona je poznata nemačka glumica i producent. Bavi se aktivizmom i bori se za prava žena.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs