ROB LOU

IMAO JE TROJKU SA DEVOJKOM OD 16 GODINA I NJENOM DRUGARICOM: Snimak je obišao svet i od tada mu sve kreće NIZBRDO

Bio je slavan kao Bred Pit ranih osamdesetih, a onda je usledio sunovrat.

Vip priča
Autor:
IMAO JE TROJKU SA DEVOJKOM OD 16 GODINA I NJENOM DRUGARICOM: Snimak je obišao svet i od tada mu sve kreće NIZBRDO
Rob Lou, Foto: Scott Kirkland/PictureGroup for Fox Sports / Shutterstock Editorial / Profimedia

Rob Lou je poznat novijoj generaciji Kris Treger u kultnoj humoristčkoj seriji „Parkovi i rekreacija“ali njegova karijera traje mnogo duže od toga. Njegov život je bio ispunjen zabavama, pićem i seksualnim skandalom o kojem su pisali svi mediji.

Lou je bio u ekipi sa holivudskim takozvanim „Brat Pack“ kojem su pripadali i njegovi prijatelji Čarli Šin i Emilio Estevez, poznati po svom divljem načinu života sredinom 1980-ih godina.

Rob Lou
foto: Profimedia

Pisac Dejvid Blum smislio je nadimak "Brat Pack" za članak koji je o njima izašao u Njujorkeru. Grupu prijatelja je opisao kao „lutajuću grupu poznatih mladih zvezda u potrazi za žurkama, ženama i dobrim provodom“.

Međutim, piće nije bio jedini Robov problem u ranim dvadesetim. Godine 1988, neposredno uoči objavljivanja njegovih erotskih trilera "Loša reputacija" i "Maskarade" u javnost je procurela seks traka u kojoj je poznati glumac imao seksualne odnose sa devojkom od 16 godina i njenom drugaricom koja je u tom mometnu imala 23. Lou se nakon toga suočio sa nizom tužbi koje su na kraju odbačene.

Rob Lou
foto: Profimedia

Skandal sa seks trakom pomogao je voljenom glumcu da se otrezni.

Godine konzumiranja alkohola dovele su glumca iz filma „Vatra Svetog Elma“ da zaista dotakne dno kada je imao samo 26 godina.

Godine 2019, Lou je pričajući o tom skandalu rekao da je ta traka i to što je ispilivala u javnost, najbolja stvar koja mu se ikada desila jer ga je otreznila.

Dve godine nakon skandaloznog snimka, 1990. godine, Lou se vratio kući posle kasnonoćnog provoda. Običan dan se pretvorio u noćnu moru kada je primio paničnu poruku od svoje majke Barbare Helper. Glumčeva majka rekla je Louu da je njegov deda doživeo srčani udar. „Sećam se da sam otišao u kupatilo, pogledao se u ogledalo i pomislio da moram da se napijem da bi sa ovim mogao da se nosim."

„Od svih stvari koje su se desile u mom životu, to je bila stvar u koju sam konačno presekao: "Ovo nije način da se živi. Otišao sam na rehabilitaciju 48 sati kasnije." Od tog trenutka, glumac je potpuno preokrenuo svoj život.

Rob Lou
foto: Profimedia

Rob Love je 30 godina trezan

Lou je otišao na rehabilitaciju nakon što je dodirnio dno sa samo 26 godina. Glumac je rekao: "​​​Od 26. godine nadalje ulagao sam u sebe, u svoju duhovnost, moj oporavak, moj brak, moju porodicu. Mnogo toga je bilo, izvinite, jebeno teško. I niko nema savršen život... ali sam zahvalan za sve to." Kako svaka godina prolazi, Lou pravi neverovatan korak dalje od osobe kakva je nekada bio.

Godine 2020., glumac je podelio slavljeničku objavu na Instagramu pošto je dostigao izuzetnu prekretnicu: 30 godina bez kapi alkohola.

Rob Lou
foto: Profimedia

Lou je napisao: „Na današnji dan pre 30 godina pronašao sam trezven život istinske sreće i ispunjenja. Ispunjen sam zahvalnošću na ovu godišnjicu... Ako se vi ili neko koga volite borite sa bilo kojom vrstom zavisnosti, postoji nada...“

Do danas, Lou je ostao priseban i srećni smo što vidimo da je glumac vratio svoj život i karijeru na pravi put.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs