ŠTO JE VIŠE VARA, ONA GA SVE VIŠE VOLI: Priča se da ne zna za meru i koliko god radila na sebi - SAMOPOŠTOVANJE JOJ JE 0

Kloi Kardašijan je naišla na osude na društvenim mrežama nakon što je Tristana nazvala "najboljim ocem" nakon svih njegovih skandala.

Celebrities
Autor:
ŠTO JE VIŠE VARA, ONA GA SVE VIŠE VOLI: Priča se da ne zna za meru i koliko god radila na sebi - SAMOPOŠTOVANJE JOJ JE 0
Kloi Kardašijan i Tristan Tompson, Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kloi Kardašijan je u ponedeljak kritikovana na društvenim mrežama jer je hvalila svog bivšeg partnera Tristana Tompsona za njegove roditeljske veštine uprkos tome što on navodno izbegava svog jednogodišnjeg sina Tea.

Prozivke su usledile kada je Kardašianka NBA igraču poželela srećan 32. rođendan i podelila fotografije na kojima je po prvi put prikazano lice njihovog novorođenog sina. Kloi je Tristanu dodelila titulu "najboljeg oca" dok je delila snimke na kojima je on sa njihovom decom.

Kloi i Tristan su najmladjeg sina dobili preko surogat majke, ali su raskinuli pre nego što se on rodio zato što je otkriveno da je Tristan dobio dečaka po imenu Teo sa drugom ženom, Marali Nikols. Čini se da je veza NBA zvezde sa sinom Teom nepostojeća, što je navelo korisnike Tvitera da se okrenu protiv Kloi uz komentare: „Dobar otac? Šta je sa malim Teom?"

Teova majka Marali Nikols je na suptilan način odgovorila na trenutnu situaciju kada je objavila dirljivu sliku na svojoj Instagram Stori, na kojoj se vidi kako mazi divnog dečaka.

"Ti si zaista najbolji otac, brat i ujak. Tvoja ljubav, pažnja, blesavi plesovi, zagrljaji, vožnje automobilom, rituali za spavanje, način na koji si uz njih. Sve gore navedeno znači mnogo za tvoju malu porodicu. Moja rođendanska želja za tebe je da i dalje žudiš za promenom, isceljenjem i transformacijom. Budi jak, ljubazan, strpljivi, slobodan. Nastavi da činiš svoju dušu i svoju mamu ponosnom. Srećan rođendan Tata," konkretna je bila Kloi u svojoj objavi na Instagramu.

Činilo se da Kloina kontroverzna objava aludira na različite Tristanove nevere, kako je Kloi opisala nadu da će nastaviti da "žudi za promenom, isceljenjem i transformacijom" u budućnosti. Ona se osvrnula i na njegovu pokojnu majku Andreu Tompson, koja je nedavno preminula od srčanog udara.

Kloi Kardašijan
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bez znanja Kloi, Tristan je bio sa Marali u martu 2021. i saznao je za njenu trudnoću već u julu 2021. Uprkos tome što je znao da će imati bebu sa drugom ženom, Tristan je ohrabrio Kloi da nastavi sa surogat majčinstvom. Transfer embriona je uspešno završen u novembru 2021., samo nedelju dana pre nego što je Dejli Mejl ekskluzivno otkrio da Tristan čeka dete sa Marali, i ako je prvobitno negirao da je detetov otac, Tristan je na Instagramu 2022. potvrdio da je preuzeo očinstvo i da je zapravo on Teov tata. Takođe je izjavio da je planirao "prijateljski" odnos sa Marali.

Tristan Tompson
foto: Profimedia

Tristan se izvinio Kloi, koju je varao više puta u prošlosti, uključujući i dok je bila trudna sa njihovom ćerkom 2018. Njegovi javni skandali oko varanja prvobitno su izbili samo nekoliko dana pre rođenja njihovog zajedničkog deteta. Uprkos javnoj prevari, par se pomirio i ostao zajedno, sve do njihovog razlaza u februaru 2019. nakon što je viđen kako ljubi tadašnju najbolju prijateljicu Kajli Džener Džordin Vuds. Na zaprepaštenje fanova, Kloi se pomirila sa sportistom negde tokom pandemije COVID-19 dok je bila u karantinu u Hidden Hills kući. Nakon toga ponovo su raskinuli nakon skandala oko očinstva.

Bez obzira što je on okarakterisan kao serijski preljubnik, Kloi i dalje ludi za njim, a o tome svedoče svi njeni postupci. Izgleda da je Tristan ne može prevariti toliko koliko mu ona može oprostiti.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs