lamar odom

ISPOVEST BIVŠEG MUŽA KLOI KARDAŠIJAN: "Moja ljubavnica ju je zvala jer je mislila da sam se predozirao"

Bivši sportista i Kloi Kardašijan venčali su se 2009. godine, nakon samo 30 dana od kada su se upoznali, a razveli se 2013.

Vip priča
Autor:
ISPOVEST BIVŠEG MUŽA KLOI KARDAŠIJAN: "Moja ljubavnica ju je zvala jer je mislila da sam se predozirao"
Lamar Odom, Foto: WCP,4cnrs / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Rijaliti zvezda Kloi Kardašijan pojavila se na naslovnici magazina "Sorbet" oduševivši svoje pratioce novom frizurom i neverovatnim isklesanim telom.

Objašnjavajući izbor 38-godišnje rijaliti zvezde kao lica za naslovnicu, urednici magazina napisali su: “Nema puno ljudi na svetu koje ne treba posebno predstavljati, a Kloi Kardašijan jedna je od njih, svi je znaju".

Kloi Kardašijan
foto: Profimedia

Majka dvoje dece, koja ima četvorogodišnju ćerku Tru i četveromesečnog sina s bivšim partnerom Tristanom Tompsonom dočekala je Novu godinu sa svojim prijateljicama.

Kloi koja je prošla kroz mnoge uspone i padove prošle godine, podelila je i Instagram stori s jednom motivacionom porukom.

- Ponavljajte za mnom: Ulazim u najbolju godinu svoga života!, napisala je.

Međutim njenu želju za sjajnom godinom pokvario joj je odmah njen bivši suprug Lamar Odom koji je progovorio o svojim danima drogiranja i kako je to uticalo na njihov brak.

Kloi Kardašijan, Lamar Odom
foto: Profimedia

Odom je u svom novom specijalu za TMZ “Seks, droga, Kardašijansi” progovorio o trenucima kada bi se čak drogirao s drugim ženama za vreme njegovog braka s Kloi.

- Toliko sam preterao s drogom da je jedna žena nazvala Kloi i rekla “Moraš doći po njega. On će poludeti. Ubiće se", priseća se on.

Bivši sportista i Kloi venčali su se 2009., nakon samo 30 dana poznavanja. Razveli su se 2013., ali razvod je okončan tek 2016. godine.

Posle razvoda, Odom je otvoreno govorio o svojoj borbi s zavisnosti, a jednom je situacija toliko izmakla kontroli, kada je pomešao kokain, alkohol i seksualni stimulans da je bio stavljen na aparate za održavanje života. I tada se pored njega našla Kloi, koja se mesecima nije razdvajala od svog bivšeg i sve što mu se dešavalo jako teško podnosila. Ipak je u nekom trenutku krenula dalje, ostavivši iza sebe brak koji joj je doneo toliko problema.

Pre, ali i nakon što je 2014. najavio povlačenje iz profesionalne košarkaške karijere, bivši sportista često se nalazio u vestima iz pogrešnih razloga. Godine 2013. uhapšen je zbog vožnje pod uticajem droga, kako se smatra.

U to je vreme bio je u braku s Kloi, a bivši par imao je 2011. rijaliti šou “Khloe & Lamar” koji je samo godinu dana nakon početka emitovanja otkazan.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs