džon majer

ZOVU GA "OPASNI MOMAK" HOLUVUDA, A ON SAMO ŽELI BRAK: Rasterao sve devojke i sada čeka PRAVU ŽENU - a do tada je sam

Poznat po svom ljubavnom životu, savršenom glasu i harizmi kojem bi malo koja žena uspela da odoli.

Vip priča
Autor:
ZOVU GA "OPASNI MOMAK" HOLUVUDA, A ON SAMO ŽELI BRAK: Rasterao sve devojke i sada čeka PRAVU ŽENU - a do tada je sam
Džon Majer, Foto: TPG / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Džon Majer se konačno otvorio kada je njegov ljubavni život u pitanju u nedavnoj epizodi podkasta „Zovi njenog tatu“. 20. decembra, pevač grupe hita „Gravity” seo je sa voditeljem Aleksom Kuperom sa kojim je prokrstario kroz svoju romantičnu prošlost, sadašnjost i budućnost, kao i uticaj njegove anksioznosti i trezvenosti na današnji život.

Uprkos fascinaciji javnosti njegovom istorijom zabavljanja sa nekim od najpoželjnijih žena na svetu poput Džesike Simpson, Kim Kardašijan, Dženifer Aniston,Kejti Peri, Kameron Dijaz i mnogim drugima, trenutno uživa u samoći i otkrio je da je oduvek tražio dugoročno partnerstvo.

"Svaka veza u kojoj sam ikada bio je bila posvećena ideji da bi ovo moglo da bude TO", rekao je on. "Ovo je deo koji šokira ljude: naravno da želim da se oženim."

Iako njegove prethodne veze nisu dostigle taj nivo, muzičar je rekao da je u tom procesu stekao uvid u sebe i svog budućeg životnog partnera. Majer je takođe govorio o tome kako je njegova apstinencija od alkohola uticala na zabavljanje, čineći ga ranjivijim i „neverovatno iskrenim.

"Prestao sam da pijem pre šest godina, tako da sada nemam dovoljno hrabrosti", rekao je on. Nastavio je: „Morate da pokažete svoju anksioznost. Ne možete samo da je prevaziđete pijući alkohol. Morate da budete kao, "Ovo je ono zbog čega sam zabrinut", a kada neko u životu udovolji vašoj anksioznosti, to je vezivanje . Mislim da nisam istinski povezan sa nekim sve dok se malo ne uplašim i oni kažu: "U redu je".

Majer je otkrio da je njegova anksioznost tokom godina uticala na njegova romantična iskustva.

„Da li ste ikada imali napad panike na sastanku? Tako se povezujete sa nekim“, rekao je Kuperu uz smeh. „Dugo bih se opirao da izađem sa bilo kim jer bi me to toliko unervozilo“, objasnio je, razmišljajući o činjenici da je veliki deo njegove rane muzike bio o borbi sa anksioznošću i nadi da će pronaći ljubav uprkos tome. .

Uprkos tome što se sada bolje nosi sa anksioznošću, što pripisuje dostupnijim i transparentnijim informacijama o složenim osećanjima danas, Majer je rekao da ima dug put da pređe da bi postao najbolja verzija sebe u vezi.

"Nisam baš došao do dela veze koji je bio deo "mirna luka", rekao je on. „Imam još posla - ali sam uzbuđen i radim na tome.

Što se tiče pronalaženja pravog partnera, Majer to radi pod svojim uslovima.

„Nećete me videti kako idem sa sastanaka sa različitim ljudima“, objasnio je on. Dodao je da zapravo više ne izlazi, objašnjavajući da za njega zabavljanje "više nije kodifikovana aktivnost".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs