KAO DA GA JE BOG POROKLEO DA IZGUBI SVE KOJE JE VOLEO: Prijatelji otkrili da se glumac ZAVETOVAO NA CELIBAT DO SMRTI

Za samo par dana glumac Džon Travolta proslaviće svoj 69. rođendan, dok od njegovih prijatelja stižu vesti da još uvek živi žaleći za svojom voljenom suprugom

Vip priča
Autor:
KAO DA GA JE BOG POROKLEO DA IZGUBI SVE KOJE JE VOLEO: Prijatelji otkrili da se glumac ZAVETOVAO NA CELIBAT DO SMRTI
Glumac koji se zavetovao na celibat do smrti, Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Džon Travolta je slomljen čovek od tragične smrti njegove supruge Keli Preston 2020. godine, kaže izvor blizak glumcu.

"Džon još uvek smatra sebe oženjenim čovekom i kaže da će ostati veran Keli do smrti. On priča o Keli stalno. To je tužno, ali on se zarekao da će ostati u celibatu do kraja života. Kada bi bio sa drugom ženom, on bi to doživeo kao preljubu i izdaju svoje žene Keli," objašnjava dobro obavešten izvor za Radaronline.

Džon Travolta, Keli Preston
foto: Profimedia

Džon i Keli upoznali su se 1989. godine na snimanju filma, a pred oltar su otišli dve godine kasnije, bili su jedan od onih parova koji je svakim pojavljivanjem u javnost izazivao tračak ljubomore kod mnogih. Voleli su se dugo godina, a u ljubavi ih nisu pokolebale ni brojne tragedije.

Kao istaknuti članovi Sajentologije i Džon i Keli su uživali veliku pažnju, dok je crkva pokušavala na sve strane da im pomogne u karijeri. A onda se dešava tragedija za tragedijom.

Džon Travolta
foto: Profimedia

2009. godine njegov sin Džet, koji je imao samo 16 godina iznenada umire, nakon što je pao u kupatilu i glavom udario o kadu.

Džon Travolta je priznao da je to "najgora stvar koja se ikome ikad može dogoditi", te da se svakodnevno bori protiv depresije koja je nastupila nakon tragičnog gubitka.

Džon Travolta, Keli Preston
foto: Profimedia

"Mislio sam da je najteže u životu kada izgubiš roditelje, ali nije. Najteže je kada izgubiš dete," rekao je jednom prilikom Travolta.

Par godina kasnije Keli saznaje da ima rak dojke. Dve godine se borila sa ovom opakom bolešću, a pričalo se kako je par napustio Sajentološku crkvu jer je ona savetovala samo alternativno lečenje.

Uprkos svim naporima, Keli nije uspela da se izbori sa bolešću, a Džon ostaje da brine za njihovo dvoje dece: ćerku Elu i sina Bendžamina koji ima samo 12 godina.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs