mala bogatašica

PAMETNO JE ISKORISTILA 3 SLAVNA MUŠKARCA I ZARADILA MILIONE NI NA ČEMU: Sofiju je jedino ponizio 16 godina stariji SKOT

Ljubavni život Sofije Riči oduvek je izazivao veliko interesovanje javnosti, a bila je samo sa slavnim muškarcima.

Vip priča
Autor:
PAMETNO JE ISKORISTILA 3 SLAVNA MUŠKARCA I ZARADILA MILIONE NI NA ČEMU: Sofiju je jedino ponizio 16 godina stariji SKOT
Ljubavni život Sofije Riči, Foto: Profimedia

Ćerka legendarnog pevača Lajonela Ričija, Sofija Riči još kao tinejdžerka je dospela u centar medijskog interesovanja kako zbog svojih ljubavnih veza, tako i zbog života na visokoj nozi.

Luksuznim stilom života često je izazivala negativne komentare na društvenim mrežama, a očeva slava i veza sa Džastinom Biberom bila joj je odskočna daska da napravi sopstvenu karijeru.

Naime, uplovila je u svet modelinga, radeći kao manekenka što joj je donelo veliki novac i slavu.

Sofija Riči
Sofija Ričifoto: Profimedia

Nakon turbulentne veze sa bivšim dečkom Kortni Kardašijan - Skotom Disikom, koji je 16 godina stariji od nje, lepa bogata naslednica uživa u vezi sa milionerom Eliotom Greingom.

Par koji je veren već nekoliko meseci retko se odvaja, a svoju ljubav čuvaju od očiju javnosti, iako se na retkim paparaco fotkama može videti da su emocije između njih veoma jake. Inače, Eliot je sin izvršnog direktora Universal Music Group-a, a zaprosio je Sofiju u aprilu prošle godine u veoma romantičnom orkuženju.

Inače, nepoznati izvori su za E! News izjavili da joj je veza sa Eliotom pravo olakšanje nakon kontroverznog Skota Disika i svega što joj je radio. "Njihova veza je čvrsta i Sofiji se sviđa što nema nikakve drame. Ona voli koliko je opušten i miran, zabavljaju se zajedno, čak su i kod kuće skromni", rekao je izvor.

Glasine o romansi pojavile su se tokom 2021. godine, nakon što su ih uslikali u zajedničkom izlasku, a samo par dana kasnije vezu su potvrdili i na Instagramu. Od samog početka činilo se i da Sofijin otac odobrava ovu vezu. "On misli da su savršen par te da je bilo vrlo prirodno da se Sofija i Eliot spoje", rekao je izvor prošle godine.

1 / 9 Foto: Printscreen Instagram / sofiarichie Verified

Podsetimo, Sofija Riči i Skot Disik zabavljali su se u prošlosti, a ona se čak i pojavila u par epizoda "Keeping up with Kardashians". Tada su mnogi komentarisali da se Skot ponašao veoma nefer prema Sofiji, te da je dozvoljavao da je Kortni i njene sestre ponižavaju, ali je i glumila bebisiterku njegovoj deci.

Inače, Sofiju su oduvek kritikovali zbog raskošnog života, a zahvaljujući popularnosti na društvenim mrežama ostvarila je veliku zaradu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs