SCENE ODNOSA NA VEŠ-MAŠINI NIJE MOGAO DA JOJ OPROSTI: Bivši muž Anđelke Prpić bio je LJUBOMORAN na njenog kolegu

Ljubavni život Anđelke Prpić počeo je da liči na špansku seriju onaj momenat kada se saznalo da je trudna sa najboljim prijateljem njenog bivšeg muža

Vip priča
14:44h Autor:
SCENE ODNOSA NA VEŠ-MAŠINI NIJE MOGAO DA JOJ OPROSTI: Bivši muž Anđelke Prpić bio je LJUBOMORAN na njenog kolegu
Anđelka Prpić, Foto: ATA Images / Antonio Ahel

Vest o trudnoći Anđelke Prpić ne bi bila toliko zanimljiva da glumica nije zatrudnela sa nekad najboljim prijateljem svog bivšeg muža Darija Prpića.

Naime, Dario je trebalo da bude kum na venčanju prijatelja i njegove devojke sa kojom je bio u vezi punih 11 godina. Ali, kako saznaje Kurir, do kumstva nije došlo jer je njegov prijatelj prekinuo vezu sa tom devojkom.

Dugo se pričalo da je Anđelkin brak pukao zbog ljubomore Darija Prpića koji joj nije mogao oprostiti scene iz serije "Žene sa Dedinja" u kojima ona "vodi ljubav" na veš mašini sa Draganom Mićanovićem koji je u seriji igrao njenog muža.

Dario je bio toliko ljubomoran da je Anđelki prigovarao prebacujući joj da je uživala dok je to snimala, te da tu nije bilo ništa od pretvaranja, tj. glume.

Inače, prošle godine se javila i starleta Ava Karabatić koja je navela da je upravo sa Dariom bila u vezi i to 2017. godine dok je on još uvek bio u braku sa Anđelkom.

Ta njena izjava je navela Anđelku da se razvedu, pa je brak između nje i Darija okončan 2020. godine, ali njih dvoje su ostali u korektnim odnosima, pre svega zbog sina Jakše.

„Razvod ne znači i rat. Mi smo i dalje porodica. Jedni drugima smo najbliži, bez obzira na kojim adresama živimo“, izjavila je Anđelka.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs