pogledajte

DŽENIFER LOPEZ I BEN AFLEK ORGANIZOVALI ŽURKU ZA PAMĆENJE: Ako je iko sumnjao u njihovu ljubav neka pogleda ovaj video

Poznati par pred okupljenima je u duetu izveo pesmu Džona Ledženda "By Christmas Eve" uz pratnju pijaniste, a Dženifer je zabavljala goste pevajući Božićne hitove.

Vip priča
Autor:
DŽENIFER LOPEZ I BEN AFLEK ORGANIZOVALI ŽURKU ZA PAMĆENJE: Ako je iko sumnjao u njihovu ljubav neka pogleda ovaj video
Dženifer Lopez i Ben Aflek, Foto: Profimedia

Novopečeni supružnici Dženifer Lopez i Ben Aflek prve zajedničke praznike odlučili su da obeleže u velikom stilu - glamuroznom božićnom zabavom prepunom slavnih gostiju koju su organizovali u svom domu u Holivudu.

Strani mediji izveštavaju da su među gostima bile i Kim Kardašijan, Doja Kat, Bili Eliš, Vanesa Hadžens, Džejn Fonda i mnogi drugi, a društvenim mrežama kruži niz videa na kojima su glavne zvezde Džen i Ben.

Poznati par pred okupljenima je u duetu izveo pesmu Džona Ledženda "By Christmas Eve" uz pratnju pijaniste, a Lopez je zabavljala svoje goste pevajući Božićme hitove poput "It’s The Most Wonderful Time of the Year" i "Jingle Bells". U jednom trenutku razmenili su i strastveni poljubac i oduševili prisutne.

Džen je za ovu priliku odabrala zeleno-zlatnu haljinu koju je upotpunila ekstravagantnom dijamantskom ogrlicom, a Aflek se odlučio za jednostavni crni blejzer i majicu.

"Ben i Džen su se jako zabavljali pripremajući se za Božić. To je njen omiljeni praznik, pa uvek daje sve od sebe, ali ovo je stvarno uzbudljivo vreme za njih kao par budući da je ovo njihov prvi Božić kao muž i žena. Odlučili su da okite i ogromnu jelku uz pomoć svoje dece. Njihov dom izgleda prekrasno s ukrasima i svim tim svetlima", rekao je insajder blizak paru.

Dodao je kako Džej Lo želi da ova godina bude još posebnija i nada se da će s Benom stvoriti nove porodične tradicije.

"Praznike planiraju da provedu zajedno, s decom i njenom porodicom. Džen, njena mama i sestra izvrsne su kuvarice pa se raduju što mogu da budu zajedno i da uživaju u praznicima", rekao je.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs