NEVEROVATNO

IMA NAJVEĆE GRUDI U EVROPI I ZBOG TOGA TRPI VELIKE BOLOVE: Uništila je prirodnu lepotu da bi izgledala BIZARNO

Martina Big je žena sa najvećim grudima u Evropi, a silnim operacijama promenila je lični opis.

Celebrities
Autor:
IMA NAJVEĆE GRUDI U EVROPI I ZBOG TOGA TRPI VELIKE BOLOVE: Uništila je prirodnu lepotu da bi izgledala BIZARNO
Martina Big, Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Martina Big rođena je kao belkinja u Nemačkoj, ali je vremenom poželela da ima izrazito taman ten, te se podvrgla raznim operacijama kako bi došla do svog cilja.

Tom prilikom promenila je i ime - "Moje novo afričko ime je Malaika Kubva.", napisala je ona na svom sajtu. Osim po promeni tena, ljudi je prepoznaju i po izrazito velikim grudima.

Martina Big
Martina Bigfoto: Ken McKay/ITV / Shutterstock Editorial / Profimedia

Sa dečkom Majklom je od svoje 17 godine, on joj je ujedno i menadžer. Uz njegovu podršku poželela je da odradi liposukciju prebacivši mast iz struka u kolena. Međutim, ni tu nije bio kraj, njena nedavna želja je da uveća svoju zadnjicu da bi dobila obline kako prava Afroamerikanka.

Martina tvrdi da ima najveće grudi u Evropi, a nakon što je pokazala fotografije pre brojnih operacija, javnost je bila šokirana. Stjuardesa je promenila lični opis, a sve sa ciljem da izgleda kao Afroamerikanka. Nekada je imala plavu kosu i njen prirodni, svetliji ten kože, umesto današnje crne kose i potamnjenog tena.

Ispod fotografije "pre i posle", Martina je napisala: "Fotografija sa leve strane je snimljena pre 10 godina, pre nego što sam imala prvu plastičnu operaciju. U međuvremenu sam se promenila od glave do pete, dok se jedna od najvećih promena svakako desila mojim grudima."

Martina Big
Martina Bigfoto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Brojne operacije izložile su Martinino zdravlje velikom riziku, ali ona za to nije marila. Rizikujući zdravlje, sve više je povećavala grudi, zbog čega je njen grudnjak dostigao ogromnih, neprirodno velikih 32T. Iako mnogi vole Martininu transformaciju, ona nije prošla bez komplikacija.

Njene ogromne i uvek proširive implantate lekar naduvava pomoću fiziološkog rastvora preko ventila skrivenog ispod njenog pazuha, pa zbog toga manekenka ne može da veže pojas u automobilu i mora da koristi produžni pojas da bi prešla preko svojih ogromnih grudi.

Takođe, pre spavanja, Martina nema drugog izbora osim da spava na leđima ili da koristi mnogo jastuka da podupre svoje telo ako leži napred. Takođe mora "redovno da trenira leđa" kako ne bi imala bolove.

Martina se identifikuje kao afrička crnka, dok je jednom prilikom rekla kako želi da pruži pomoć crnim ženama i da ih svojom transformcijom osnaži. Da bi postigla izrazito taman ten, Martina se podvrgla ubrizgavanju radikalnih injekcija za sunčanje, koje su dramatično promenile boju njene kože.

"Ja sam crnkinja. To je moja rasa. Jedva čekam da odem u Afriku jer sam čula da je tamo hrana preukusna. Bolje je biti crn, unutrašnji osećaj koji imate je jednostavno bolji", izjavila je na televiziji.

U Keniji je krštena pod novim svahili imenom - Malaika Kubva, što znači Veliki anđeo - kako je rekla da želi da živi kao "prava Afrikanka".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs