preljubnik

LJUBAVNICU I SUPRUGU SNAŠLA ISTA SUDBINA: Obe ih je istovremeno varao pa dobio titulu najvećeg PRELJUBNIKA

Nakon tvrdnji da je Edi Sibrijan varao i ženu i ljubavnicu, glumac se oglasio i otkrio istinu.

Ljubav
12:54h Autor:
LJUBAVNICU I SUPRUGU SNAŠLA ISTA SUDBINA: Obe ih je istovremeno varao pa dobio titulu najvećeg PRELJUBNIKA
Glumac varao i ženu i ljubavnicu, Foto: ETSO / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nakon što je Edi Sibrijan prevario suprugu i ozvaničio vezu sa ljubavnicom, javnost je bila šokirana. Naime, Lien Rajms je i sama bila udata kada se upustila u aferu sa Edijem ne prezajući ni od čega.

Edijeva bivša supruga otkrila je da je suprug vara nakon što je Lien pred njom flertovala s njenim mužem bez imalo blama. Brandi Glanvile i dan danas zamera Lien što joj je okončala brak s Edijem s kojim je dobila dva sina.

Dok mnogi veruju da se Edi primirio pored Lien, te da su preljubničke afere daleko iza njega, pojavile su se nove tvrdnje koje ne idu u prilog tome.

Edi Sibrijan i Lien Rajms
Edi Sibrijan i Lien Rajmsfoto: Profimedia

Naime, njegova bivša supruga iznela je tvrdnju da je Edi imao aferi sa još jednom koleginicom, a reč je o Pajper Perabo.

Ona je za "Page Six" rekla da je stekla prijatelje na snimanju filma koji su je obavestili o navodnoj aferi. - "Čula sam mnogo stvari", rekla je.

Međutim, Edi je rešio da demantuje tvrdnje svoje bivše supruge. - "Tužan sam što moram da se pozabavim ovim, stvarno sam verovao da smo prešli dug put, ali ovo je bilo netačno pre 19 godina i ni sada nije istina.", rekao je Edi za Dejli mejl i dodao: "Samo zato što neko misli da bi nešto moglo biti istina ne čini to istinitim. Sve je ovo tako nepotrebno."

 Brandi Glanvile
Brandi Glanvilefoto: Spartano / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Edijeva bivša supruga iznela je optužbe na njegova račun, tvrdeći da je otvoreno flertovao i sa Pajper, i to pred njenim očima.

"Zajedno su snimali film i moj sin Mejson je imao godinu dana, a ja sam otišla na set i to je bilo u drugoj zemlji, Rumuniji. Perabo je flertovala sa Edijem ispred mene. Pomislila sam: "Jesam li ovde? Jesam li ja jedina osoba koja ovo vidi? Kao, šta se dešava?", rekla je ona.

Ona je istakla i da je Edi tada govorio da je "luda i ljubomorna", dok je ona u braku ostajala samo zbog toga što je bila slepo zaljubljena i zbog činjenice da imaju zajedničko dete.

Brandi Glanvile je takođe govorila o "ironiji" da se Perabo pojavila u filmu Ružni kojot iz 2000. zajedno sa Lien, za koju će se Edi oženiti nakon što je zbog nje napustio svoju ženu.

Nakon što je otkriveno da je Edi prevario suprugu sa Lien pojavile su se spekulacije da je tada bio i sa jednom konobaricom. Posle niza tvrdnji i spekulacija na Edijev račun, mnogi misle da vara i Lien, te da ako je jednom bio preljubnik - biće uvek!

Lien je jednom prilikom rekla kako joj se isplatilo što je bila ljubavnica, budući da sada uživa u ljubavi. Međutim, mnogi su je osudili i govorili da će da doživi istu sudbinu kao Edijeva bivša žena.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs