ZAVELA OŽENJENOG ČOVEK NA OČIGLED SVOG MUŽA I NJEGOVE ŽENE: "Isplatilo se što su me zvali otimačicom i ljubavnicom"

Ljubavna priča Lien Rajms i Edija Sibrijana za mnoge je previše, ali ne i za njih. Oni uživaju svom braku dok se Lien na sva usta hvali kako mu je razorila prvi brak

Celebrities
Autor:
ZAVELA OŽENJENOG ČOVEK NA OČIGLED SVOG MUŽA I NJEGOVE ŽENE: "Isplatilo se što su me zvali otimačicom i ljubavnicom"
Lijen Rajms i Edi Sibrijan, Foto: HEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Lien Rajms je 2000-ih bila velika muzička i filmska diva, a onda je njen ljubavni život potao popularniji od njene karijere.

Ova činjenica ne čudi s obzirom da je Lien razorila jedan brak, a sve dok je i sama bila udata.

Sada je Lien viđena na Havajima u društvu supruga kojeg je preotela drugoj ženi, a par izgleda presrećno, piše Story.hr

Lien Rajms i Edi Sibrijan šetali su u kupaćim kostimima, a mi se prisećamo kako je počela njihova ljubavna priča.

Lien je od 2011. u srećnom braku, ali da dođe do svog "princa" napravila je skandal. Ona je tako već 11 godina u braku s Edijem te je pomajka njegovih sinova, a iako danas živi srećan porodični život ona je do njega došla tako što je uništila čak dva braka.

Naime, i Lien i Edi su imali supružnike kada su se upoznali 2009. na snimanju filma "Northern Lights". Glumčeva tadašnja supruga Brandi Glanvile i dan danas zamera Lien što joj je okončala brak s Edijem s kojim je dobila dva sina. Lien je tada bila udata za Dina Šermenta.

Edijeva bivša supruga otkrila je da je suprug vara nakon što je Lien pred njom flertovala s njenim mužem bez imalo blama. U svojoj knjizi 'Drinking & Tweeting and other Brandi Blunders', zvezda "Domaćice sa Beverli Hilsa" napisala je da je izašla s njima na večeru i da su Lien i Edi balavili jedno po drugome.

"Ova žena, koju sam tek upoznala, provela je više vremena flertujući s mojim mužem nego provodeći vreme sa svojim. A Din je, blagoslovljen bio, jeo svoj suši, smejao se u svim pravim trenucima i pretvarao se da ne vidi tačno šta se dešava", navela je.

Kasnije te noći grupa je otišla na karaoke i Brandi tvrdi da je Lien dovela Edija na binu da peva s njom umesto svog muža.

"Gledala sam Edijevo nasmejano lice na toj glupoj pozornici i nagnula se prema Dinu i rekla: "Znaš da se oni je*u, zar ne?"", nastavila je prepričavati situaciju. Brandi kaže da Din nije odgovorio. 'To mi je reklo gotovo sve što je trebalo da znam, i on je to znao, ali poput mene, nije imao nikakve dokaze osim tog osećaja u stomaku, i odlučio je to ignorisati za sada", dodala je.

Zatim je Lien upitala Edija želi je polizati pred Brandi, na što je Brandi rekla da je bila kap koja je prelila čašu.

"Šta se s vas dvoje dođavola događa? Imate li vas dvoje nešto što biste mi hteli reći?", ljutito ih je upitala. Lien joj je rekla da je samo 'luda', a Edi ju je uveravao da se ništa ne događa. U martu 2009. pojavile su se slike Lien i Edija kako se ljube kad su izašli na večeru.

Tako je pokrenuta lavina njihovih razvoda, a koja je završila tako da su se oboje rastali od supružnika i dve godine kasnije i sami venčali. Kasnije je Lien rekla kako smatra da se isplatilo biti ljubavnica i to što su je zvali otimačicom muškaraca - ipak je na kraju našla muškarca svojih snova.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs