brutalno

LJUBAVNICA ŠPANSKOG KRALJA ŠOKIRALA PRIZNANJEM:"Tražio je da mu vratim novac, a kraljica je upala u sobu i rekla mi ovo"

Bivša ljubavnica španskog kralja otkrila je detalje njihove veze i šokirala javnost brutalnim priznanjem.

Celebrities
10:59h Autor:
LJUBAVNICA ŠPANSKOG KRALJA ŠOKIRALA PRIZNANJEM:"Tražio je da mu vratim novac, a kraljica je upala u sobu i rekla mi ovo"
Bivša ljubavnica španskog kralja otkrila detalje njihove veze, Foto: Profimedia

Nekadašnja ljubavnica odbeglog španskog kralja Huana Karlosa, Korina zu Zajn Vitgenstajn otkrila je sve pikanterije njihove nekadašnje veze u podkastu "Korina i kralj".

Huan Karlos poznat je kao neko ko je zaveo mnogo žena, dok je zbog pojačanog se*sualnog nagona morao da ubrizga ženske horomone, jer je navodno njegov nagon bio pretnja za državu.

Korina je u podkastu govorila o njihovom putovanju u Bocvanu, 2012. godine, dok je poznato da je isto izazvalo veliki skandal u Španiji. Prema pretpostavkama, njih dvoje bili su u vezi od 2004. do 2009. godine, dok se veruje da je upravo ta veza imala veliku ulogu u njegovoj abdikaciji 2014. godine.

španski kralj Huan Karlos
foto: Profimedia

Strasna veza

Prema njenim rečima, kralj je izrazio veliku želju da otputuju u Bocvanu kako bi proslavili 10. rođendan njenog sina. Huan Karlos je na odmor poneo nekoliko kutija vina, dok se nakon pijanstva probudio u bolovima, ne sećajući se ničega.

Korina je privatnim letom poslata zs Španiju, a putovanje i svi troškovi koje je platio sirijski biznismen držani su u tajnosti od vlade, prenosi "Dejli mejl".

Huan Karlos
Huan Karlosfoto: Reuters

Njihova veza doživela je veliki odjek u javnosti, dok je kralj na sebe navukao gnev svog naroda, budući da je bahato živeo uprkos ekonomskoj krizi koja je zahvatila njegovu zemlju. Korak dalje otišao je nakon što se fotografisao sa mrtvim lavom, dok su borci za zađštitu životinja burno reagovali.

Ljubavnica Korina takođe je bila okarakterisana kao ubica slonova, a verovalo se da je Huan Karlos u lovu uživao i u Bocvani.

Suočavanje sa posledicama i medijski pritisak

Uprkos tome što je Korina doživela veliki medijski linč, Huana Karlosa nije bilo briga, te je nakon smrti njenog oca pronašao novu ljubavnicu. Korina je u podkastu otkrila da je bila preokupirana brigom oko bolesnog oca, te nije mogla dovoljno da se posveti kralju.

Da se Korina u to vreme suočila sa ogromnim pritiskom, kao i neprijatnim situacijama svedoči i susret sa Sofijom, suprugom Huan Karlosa.

Korina Zu Sajn-Vitgenstajn
Korina Zu Sajn-Vitgenstajnfoto: Profimedia

"Kraljica Sofija je besno upala u sobu. Pokazala je na mene i rekla mi da zna ko sam. Htela sam da propadnem u zemlju", rekla je Korina.

Umesto da reši situaciju, Huan Karlos je u tom momentu bio zbunjen, te nije znao kako da se izbori sa neprijatnom situacijom.

Pored ljubavnih pikanterija, Korina je otkrila i detalje optužbi za korupciju sa kojim se Huan Karlos suočio pre nego što je abdicirao. Naime ona je istakla da je redovno viđala kralja kako se vraća sa putovanja, sa torbama punim novca, ali da joj nikad nije rekao otkud mu pare.

Takođe, ona je navela da je bila na meti uznemiravanja i špijunaže od strane Karlosa, tvrdeći da ju je zvao i do 10 puta na dan koristeći lažno ime.

Huan Karlos
Huan Karlosfoto: Profimedia

"Nazvao bi nekoga ko ima odlična vina i rekao bi da mu se sviđaju, sldeće što se dogodilo je da je 20 sanduka tog vina stiglo na adresu. Gledala sam ga kako se vraća sa izleta sa torbama punim novca, za koje bi rekao da pripadaju prijateljima", ispričala je Korina opisujući Huana Karlosa kao smešnog i upornog ljubavnika.

Svidela mu se jer je prekršila protokol

Njihov susret dogodio se na jednoj zabavi u Španiji, dok je ona u to vreme bila u braku, mada, živela je odvojeno od supruga. Nakon što je napustila zabavu pre nego što je završio sa jelom, Korina je kralju odmah zapala za oko, budući da je tim postupkom prekršila protokol. Za njega je to bio veoma hrabar potez, što mu se dopalo.

Nakon što se razvela od supruga, strasna veza sa k raljem postala je intenzivnija, dok ju je on po ceo dan zvao koristeći lažno ime "gospodin Sumer" što se prevodi kao Njegovo Veličanstvo Kralj.

Huan Karlos sa suprugom
Huan Karlos sa suprugomfoto: Profimedia

Korina je pokušala da prevari kolege da se radi o poslovnom pozivu, ali su uspeli da shvate o kome se radi zbog kraljevog specifičnog glasa.

Kada je njihova veza prekinuta, kralj je od nje tražio da vrati 65 miliona evra koje je prebacio na njen bankovni račun 2012. godine. Taj je iznos bio ključan dokaz korupcije u slučaju pokrenutom protiv bivšeg kralja i razlog njegovog bega u Abu Dabi 2020. godine.

"Postajalo mi je sve jasnije da nije vodio dvostruki život, već petostruki. Ima nečeg prilično bezobzirnog u vezi sa njim. Zamislite da vam neko ko kaže da ste ljubav njegovog života smesti u krivničnoj istrazi", rekla je.

U svojoj tužbi na Visokom sudu Korina tvrdi da joj je Huan Karlos doneo ogromnu duševnu bol jer ju je špijunirao i maltretirao. Bivši kralj porekao je sve optužbe, a njegovi advokati ustanovili su da ima pravo na imunitet jer je viši član španske kraljevske porodice.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs