Šok!

TRUDNU BRANKU VLAŠIĆ PREVARIO MUŽ? Sumnja se da mu je pomutila razum fatalna plavuša, a odalo ih je OVO

Ceo svet bruji o o tome da je jednu od najtrofejnihih arletičarki prevario belgijski voditelj, za koga se nedavno udala.

Vip priča
15:36h Autor:
TRUDNU BRANKU VLAŠIĆ PREVARIO MUŽ? Sumnja se da mu je pomutila razum fatalna plavuša, a odalo ih je OVO
Trudnu Blanku Vlašić prevario muž, Foto: Printscreen Instagram / blankavlasic_official

Najuspešnija hrvatska atletičarka Branka Vlašić pre nekoliko meseci stala je na ludi kamen sa Belgijancem Rupertom Van Guhtom. Sportistkinja sa svojim suprugom očekuje i prinovu, te će se ostvariti u ulozi majke po prvi put. Međutim, umesto da ova dama uživa u trudnoći i pažnji partnera, trenutno se suočava sa glasinama da je muž vara, i to sa vrlo atraktivnom plavušom.

Ovaj par je svoju vezu dugo krio od očiju javnosti, te su se i venčali u tajnosti 26. maja. A onda je Blanka sve otkrila u emotivnoj poruci na svom Instagram profilu, pokazujući i trudnički stomak.

- Rekli smo "da" jedno drugom u predivnom Splitu. Rekli smo "da" zajedničkom životu u Hrvatskoj i Belgiji, "da" osnivanju porodice Van Guht- Vlašić u budućnosti. "Da", najvećem daru koji smo do sada dobili u svojim životima, dečačiću koji će biti rođen krajem ove godine i koji nam znači sve na svetu - napisala je u objavi.

Izabrala je, izgleda, ne tako vernog muškarca

Za belgijskog sportskog voditelja, koji je osvojio srce atletičarke, priča se da je varao i prvu suprugu za Šarlot Van Loj. A nedavno se pobrino da se glasine ponovo pokrenu, i to dok je Blanka u drugom stanju.

Podelio je svoje fotografije sa svojim novim psom. Međutim, ispostavilo se da je njegova bivša ljubavnica Šarlot objavila fotografije sa identičnim psom. Slatkoj životinji je posvetila i ceo album na svom Instagram profilu.

U početku nije bilo baš najjasnije da li se radi o istom psu, ali su nedvane slike sve potvrdile. Osim toga što su psi gotovo identični, jasno se na objavama vidi i ista ogrlica, koja se nalazi na vratu ovog ljubimca, sa pločicom na kojoj je ispisano ime " Mowgli".

Ostaje nam da vidimo kakve će rekacije biti novopečenog bračnog para na ove prevelike slučajnosti i na koji način će se voditelj "opravdati" supruzi.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs