"288 DANA SAM PROVEO S NJOM NA ONKOLOGIJI" Supruga Radoša Bajića pobedila je TUMOR, a zbog nje je Holivudu rekao NE

Radoš Bajić već pet decenija je u velikoj ljubavi sa suprugom Milenom, a tokom godina zajedno su prošli kroz lepe, ali i teške trenutke

Vip priča
17:18h Autor:
"288 DANA SAM PROVEO S NJOM NA ONKOLOGIJI" Supruga Radoša Bajića pobedila je TUMOR, a zbog nje je Holivudu rekao NE
Supruga Radoša Bajića borila se sa tumorom dojke, Foto: Kurir / Dragan Kadić

Naš proslavljeni glumac i reditelj Radoš Bajić preko četiri decenije uživa u ljubavi sa Milenom.

Radoš ne krije koliko voli svoju suprugu i koliko mu ona znači, a jednom prilikom je svojoj ženi uputio emotivne reči na Instagramu uz njenu fotografiju iz mlađih dana.

"Četvrtog maja 1973. godinu upoznao sam prelepu Milenu Bjelić koja će posle tri godine postati Bajić. Ručak na kartonskoj kutiji, dve viljuške i dve kašike, iznajmljena soba sa upotrebom zajedničkog kupatila - borba, odricanja, skromnost, istrajnost, poverenje i beskrajna ljubav koja traje do danas... Na mnogaja ljeta", napisao je Bajić na Instagramu pre nekoliko godina povodom rođendana svoje supruge. Tokom braka suočili su se sa raznim izazovima među kojima je bila i Milenina borba sa tumorom dojke.

"Ja sam suprug žene koja je bila obolela od raka dojke, a iskreno želim da ohrabrim sve majke, sestre, supruge, ćerke, bake, i da im kažem da na kraju tunela ima svetla. I Radojka je u seriji nastavila da živi, kao što je i moja supruga Milena (lik iz domaće serije "Selo gori, a baba se češlja"). Dvesto osamdeset osam dana sam sa njom proveo na beogradskom Institutu za onkologiju, pomažući joj u grozničavoj i teškoj borbi. Iako sam uvek čuvao svoj privatni život kao oazu, u dogovoru sa suprugom i decom, odlučio sam da izađem pred javnost sa svojim iskustvom zarad svih onih žena kojima treba pomoć", javno je govorio Radoš o borbi svoje supruge.

Radoš i Milena ima ćerku Jelenu i sina Nedeljka, a glumac je jednom prilikom otkrio da je zbog Milene odbio Holivud.

"Kao mlad glumac 1976. godine dobio sam poziv i ugovor za Holivud od velikog američkog producenta Olivera Ungera gde me je čekala uloga u filmu Voltera Hila "Ratnici podzemlja". Nisam otišao jer nisu pristali na uslov da sa mnom pođe i moja Milena. Da sam otputovao, to bi automatski značilo kraj i naše ljubavi i zajedničkog života. Nikada se nisam pokajao jer sam između života i slave izabrao život", istakao je Radoš jednom prilikom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs