IMALA JE NAJŠOKANTNIJI LJUBAVNI ŽIVOT U HOLIVUDU, SVI IM ZAVIDELI: Muž joj u 9. deceniji bio opterećen intimnim odnosima

Američka glumica Suzan Samers preminula je jutros u svom domu i to samo dan pre svog 77. rođendana, pišu strani mediji.

Celebrities
01:47h Autor:
IMALA JE NAJŠOKANTNIJI LJUBAVNI ŽIVOT U HOLIVUDU, SVI IM ZAVIDELI: Muž joj u 9. deceniji bio opterećen intimnim odnosima
Suzan Samers sa mužem, Foto: Martin Sloan / Avalon / Profimedia

Čuvena Suzan Samers, zvezda kultnog sitkoma "Three's Company" iz sedamdesetih i humorističke serije ""Step by Step" izgubila je bitku sa opakom bolešću, iako se 23 godine borila kao lavica sa agresivnim karcinomom dojke.

"Suzan Samers preminula je mirno kod kuće u ranim jutarnjim satima 15. oktobra. Preživela je agresivni oblik raka dojke više od 23 godine. Bila je okružena svojim voljenim suprugom Alanom, sinom Brusom i ostalim članovima svoje najbliže porodice, koji su se okupili kako bi proslavili njen 77. rođendan. Umesto toga, slaviće njen izvanredan život i žele da se zahvale njenim obožavaocima koji su je jako voleli", ” napisao je dugogodišnji publicista Er Kjuri Hej u saopštenju.

Suzan Samers
foto: Profimedia

Suzan Samers rođena je u San Brunu, u Kaliforniji, kao treće od četvoro dece u irsko-američkoj porodici, 16. oktobra 1946. godine. Od malih nogu je kuburila sa samopouzdanjem, a veruje se da je sve počelo kada je imala šest godina, odnosno kada se njen otac odao alkoholu i veče provodio vređajući je i ponižavajući.

Ona se, međutim, uvek isticala lepotom, a glumom je počela da se bavi krajem šezdesetih i ranih sedamdesetih. Najpre se pojavljivala kao statistkinja ili u malim ulogama u brojnim serijama i u filmu "Američki grafiti", da bi krajem sedamdesetih bila odabrana za jednu od glavnih uloga u seriji "Three's Company". Ova humoristička serija, u kojoj je Suzan briljirala, donela joj je svetsku slavu i obožavanje Amerike, kao i dva golišava editorijala u magazinu Playboy tokom osamdesetih.

Suzan Samers igrala je u brojnim uspešnim serijama, ali je najuspešniji njen kasniji projekat bio sitkom "Korak po korak", početkom devedesetih.

Borba sa karcinomom

Najpre joj je u dvadesetim godinama u dva navrata utvrđena hiperplazija, potom joj je u tridesetim dijagnostikovan rak kože, a kada je bila u pedesetim otkriven joj je rak dojke.

Čim je saznala da ima tumor u dojci 2000. godine, glumica je išla na lumpektomiju, a potom i na terapiju zračenjem, a zatim i na hemioterapiju. Uskoro je prestala da ide na hemioterapiju i okrenula se alternativnoj medicini.

Moj rak je oboljenje koje je uticalo na celu moju porodicu. Otkako me je pogodilo u dvadesetim, Alan i ja smo se zbližili još više, a svaki trenutak svakog dana bio je dragocen – rekla je u jednom intervjuu. – Nikada nismo proveli dan razdvojeni, tokom više od 42 godine. To je velika prednost mog raka.

Imala je veoma zanimljivu ljubavnu priču

Suzan Samers i kanadski producent i televizijski voditelj Alan Hamel (86) u braku su od 1977. godine, a njihova ljubav oduvek je privlačila pažnju, dok je par otvoreno isticao da strast između njih nikada nije prestajala da bukti.

Glumica je uvek sa ponosom govorila o tome, te da uprkos godinama koje imaju, nikada nisu zapostavili se*s.

"Hormoni nam divljaju, jako često imamo odnose! Mnogi misle da ljudima u našim godinama više nije do toga, ali mi smo itekako aktivni! Možda će vam ovo biti i previše informacija, budi se u 4.30 i spreman je za 'divljanje'! U šali ga znam pitati 'Pa zar ne možeš pričekati da barem sunce izađe' ", ispričala je Suzan jednom prilikom.

Stalno su brinuli i negovali jedno drugo, delili komplimente i uživali u njihovim malim ritualima.

"Razmazili smo jedno drugo i stalno si delimo komplimente. Radi se o međusobnom poštovanju i pružanju partneru onoga što mu je potrebno. Započinjemo dan u romantičnom blaženstvu i trudimo se da tako bude i dalje. A i svako jutro mi donosi kafu u krevet", svojevremeno je otkrila glumica.

Glumica je još 2019. otkrila kako njen suprug uzima injekcije peptida PT-141 na bazi melanokortina kako bi povećao svoj libido.

"Reč je o stimulansu koji deluje na vaš mozak, injekcije mogu da koriste i žene i muškarci, sjajna stvar! Muškarci su pre toga imali i Viagru, ali ovo ipak nije pravi lek, zato ga i volim", govorila je Samers.

Suzan Somers svojevremeno je bila jedna od najatraktivnijih plavuša, a muškarci su je obožavali. Inače, Somersovoj je ovo bio drugi brak, a za Brusa Somersa udala se 1965. u periodu kada je imala 19 godina i s njim je dobila sina Brusa. Par se razveo 1968. Alan je takođe bio 19-godišnjak kad se prvi put oženio s Marilin s kojom ima sina Stepena i ćerku Lesli.

"U početku nam je bilo teško. Puno smo se svađali u prvih deset godina, morali smo da spojimo naše dve porodice, a to nije nimalo jednostavno. Nijedno dete ne želi novog roditelja, trebalo nam je puno strpljenja, ali uspeli smo " - izjavila je svojevremeno Suzan, a Alan je tom prilikom dodao: "Zajedno smo 24 sata na dan, a u ovih 40 godina nijednom nismo bili razdvojeni. Žudim za još 40 godina s njom!".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs