NA DRVEĆE BEŽE OD BLUDNIH DAMA JER TRAŽE STALNO OD NJIH ŠOK INTIMNE ODNOSE: Ovako živi pleme od 3.000 žena i 7 muškaraca

Život plemena koje broji neverovatnih 3.000 žena i samo 7 muškaraca sve ostavlja bez daha, posebno kada vide u kakvom su položaju pripadnici jačeg pola.

Lifestyle
09:02h Autor:
NA DRVEĆE BEŽE OD BLUDNIH DAMA JER TRAŽE STALNO OD NJIH ŠOK INTIMNE ODNOSE: Ovako živi pleme od 3.000 žena i 7 muškaraca
Pleme iz amazonske prašume, Foto: Printcreen TikTok - jimlowery420

U amaznskoj prašumi postoji jedno veoma neobično pleme u kojem živi, čak, 3.000 žena i samo sedam muškarca. U njemu vekovima vlada matrijarhat, a dame dominiraju i pripadnike jačeg pola iskorišćavaju samo za intimne odnose. Dakle, nežniji pol se pita za sve, donose najvažnije odluke vezano za čitavu zajednicu i brinu o deci.

U ovom plemenu, za koje mnogi kažu da vrlo primitivno žive u kućama od slame, ipak, važe određena pravila, a muškarci moraju da ih poštuju. Naime, kako ih ima samo sedmorica, žene ih menjaju i određenim vremenskim intervalima, kako bi sve stigle na red.

Pleme
foto: Printcreen TikTok - jimlowery420

Oko ruke muškaraca žene vežu vrpcu kako bi pokazale svakodnevno vlasništvo. Konac znači da ta žena poseduje određenog muškarca toga dana i ne sme nijedna druga da mu priđe. Koncept braka u ovom plemenu ne postoji, venčanja se ne organizuju, već dame međusobno menjaju momke.

Međutim, deca pripadaju isključivo majkma i one brinu o nasledicima, mada i muškarce tretiraju kao decu. Dok oni ne preuzimaju nikakvu odgovornost za mališane.

1 / 5 Foto: Printcreen TikTok - jimlowery420

Njihova jedina obaveza je da budu spremni za razmnožavanje i ništa drugo, jer ih gledaju kao retke resurse. Ali, sa druge strane, moraju da ispunjavaju sve neobične zahteve žena u krevetu. Hrane ih, verovali ili, belim crvnima, kako bi sačuvali vitalnost tela i energiju. Sa druge strane, zbog načina života, nemaju dug vek.

Muškarce sa većim zadnjicama i stomacima žene iz plemema mnogo više cene, jer smatraju da su mnogo bolji i spremniji za intimne odnose i da mogu mnogo efikasnije da se razmnožavaju, kao i da imaju mnogo bolje gene.

@jimlowery420

3000 Women and a population of 7 men. What would you do?

♬ original sound - Jim Lowery420

A kada požele da se sklone od žene, penju se na drveće i tamo žive i provode vreme, jer jedino je to mesto gde mogu da se odbrane od njih. Osećaju se kao ugrožena vrsta i smatraju da im položaj u zajednici nije uopšte na zavidnom nivou, naprotv. Među sedam muškaraca u plemenu jedan je starac, drugi je 13-godišnji dečak, a ostali su tek deca, zato je razmnožavanje zaista vrlo teško.

(Stil / Zena.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs