prisetio se

RADOŠ BAJIĆ JE SKORO 5 DECENIJA U SREĆNOM BRAKU, A POČETAK JE BIO TEŽAK: Ručak na kartonskoj kutiji i iznajmljena soba!

Radoš Bajić je podelio sliku supruge i sećanje na početak njihove ljubavi

Celebrities
12:10h Autor:
Foto: Kurir/Dragana Udovičić

Glumac, scenarista i reditelj Radoš Bajić (67) je u srećnom braku sa svojim suprugom Milenom skoro pet decenija.

Sada se prisetio teških trenutaka sa početka njihove ljubavi, te svojoj ženi uputio emotivne reči na Instagramu uz njenu fotografiju iz mlađih dana.

"Na današnji dan, 4.maja 1973. godinu upoznao sam prelepu Milenu Bjelić koja će posle 3 godine postati Bajić... Ručak na kartonskoj kutiji, dve viljuške i dve kašike, iznajmljena soba sa upotrebom zajedničkog kupatila - borba, odricanja, skromnost, istrajnost, poverenje i beskrajna ljubav koja traje do danas... Na mnogaja ljeta...R", napisao je Bajić.

Inače, Radoševa supruga vodila je bitku sa opakom bolešću, a on joj je tada bio najveća podrška.

"Ja sam suprug žene koja je bila obolela od raka dojke a iskreno želim da ohrabrim sve majke, sestre, supruge, ćerke, bake, i da im kažem da na kraju tunela ima svetla. I Radojka je u seriji nastavila da živi, kao što je i moja supruga Milena. Dvesto osamdeset osam dana sam sa njom proveo na beogradskom Institutu za onkologiju, pomažući joj u grozničavoj i teškoj borbi. Iako sam uvek čuvao svoj privatni život kao oazu, u dogovoru sa suprugom i decom, odlučio sam da izađem pred javnost sa svojim iskustvom zarad svih onih žena kojima treba pomoć", rekao je svojevremeno Radoš Bajić za medije.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...