PRAVA LJUBAV

JA SAM SUPRUG ŽENE KOJA JE OBOLELA OD RAKA: Potresno pismo Radoša Bajića o voljenoj Mileni! (FOTO)

Supruga Radoša Bajića, Milena, već pet decenija najveća je ljubav i podrška svog muža. Ipak, u njihovom životu i pored lepih dana ispunjenih srećom, bilo je i teških dana. Upravo tim povodom Radoš se emotivnom porukom obratio svojoj supruzi.

Vip priča
Autor:
Radoš Bajić, Foto: Nemanja Nikolić

Ne malo putaRadoš Bajić u javnosti je govorio kako je 1973. godine u njegov život ušetala Milena i do dana današnjeg učinila tu avanturu posebnom.

- Četvrtog maja 1973. godinu upoznao sam prelepu Milenu Bjelić koja će posle 3 godine postati Bajić... Ručak na kartonskoj kutiji, dve viljuške i dve kašike, iznajmljena soba sa upotrebom zajedničkog kupatila - borba, odricanja, skromnost, istrajnost, poverenje i beskrajna ljubav koja traje do danas... Na mnogaja ljeta - napisao je uz njenu fotografiju iz mladosti, svojevremeno.

Njihovu sreću najjače je uzdrmalo saznanje da supruga Radoša Bajića ima rak na dojci, u tim najtežim trenucima, u kojima je vodila bitku iz koje je izašla kao pobednik, Radoš je svim srcem bio uz Milenu.

- Ja sam suprug žene koja je bila obolela od raka dojke a iskreno želim da ohrabrim sve majke, sestre, supruge, ćerke, bake, i da im kažem da na kraju tunela ima svetla. I Radojka je u seriji nastavila da živi, kao što je i moja supruga Milena. Dvesto osamdeset osam dana sam sa njom proveo na beogradskom Institutu za onkologiju, pomažući joj u grozničavoj i teškoj borbi. Iako sam uvek čuvao svoj privatni život kao oazu, u dogovoru sa suprugom i decom, odlučio sam da izađem pred javnost sa svojim iskustvom zarad svih onih žena kojima treba pomoć - rekao je tada za medije i istakao da je njegova supruga pobedila opaku bolest.

Tim povodom Radoš se oglasio i na svom "Instagramu" uputivši Mileni dirljivu poruku:

- I danas je važan dan, kao svaki koji dočekamo u zdravlju, miru i spokoju. Moja Milena - podrška, potpora, oslonac, uvek uz mene, majka moje dece, baka moje unučadi, moja ljubav…Neka je Bog čuva!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...