KOD NJEGA SAMO ŽENSKA DECA

LJUBAV PRE DŽENANE, IZ KOJE SE RODILA ONA: Ovako izgleda Bregina ćerka, koju je dobio sa plesačicom iz Sarajeva!(FOTO)

Pored tri devojčice koje ima sa suprugom Dženanom - slavni muzičar ima još jednu kćerku sa starom ljubavi iz mladosti

Celebrities
Autor:
LJUBAV PRE DŽENANE, IZ KOJE SE RODILA ONA: Ovako izgleda Bregina ćerka, koju je dobio sa plesačicom iz Sarajeva!(FOTO)
Foto: Fonet

Jedan od najpoznatijih kompozitora iz regiona, autor filmske muzike, frontmen Bijelog dugmeta tokom karijere progovorio je o svemu, pa tako i drogama, sopstvenom porno filmu i ljubavnim avanturama i aferama. Strast prema ženama javila mu se još sa 17 godina, kada je počeo da svira. U ranim dvadesetim uplovio je u vezu sa javnosti nepoznatom Jasenkom, a iz te ljubavi se rodila njegova kćerka Željka, o kojoj se jako malo zna.

Nekadašnji frontmen grupe Bijelo dugme Goran Bregović sa vanbračnom kćerkom danas je u sjajnim odnosima. Željka se ne eksponira u medijima, tu i tamo nešto objavi na društvenim mrežama.

Kad je posljednji put objavila fotografiju sebe na Facebooku prijatelji su joj komentirali kako izgleda lepo i poručili joj da je vreme da 'nađe nekog Bosanca'. Bregovićeva kćerka je komentirala kako 'u ljubav još uvek veruje, a u brak malo manje'.

Željka Bregović je završila fakultet dizajna, a godinama živi u Beču. Sudeći prema objavama, jedna od njene dve kćerke je povukla gene na deda Gorana, budući da svira klavir.

Pored nje, slavni muzičar sa suprugom Dženanom ima tri kćerke, Lulu, Emu i Lolu.

"Moja deca, kada su bila mala, ona su u vreme Bajrama bili muslimani jer su se tada dobijali pokloni, a za vreme Božića i Uskrsa su bili hiršćani, jer su i tada poklone dobijali. Sada više ne znam što slave. Mislim da je samo srednja, koja je sada u pubertetu - budista. To mi, naravno, ne smeta. Moja deca će biti Francuzi, premda vole dolaziti u naše krajeve', izjavio je svojevremeno Bregović.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs