Bolna ispovest

ZA VREME NAJVEĆE POPULARNOSTI ONA JE MRZELA SEBE: Tokom emisije uživo glumica iznenada otkrila sve intimne PROBLEME

Mejsi Vilijams koja se proslavila u seriji Igre prestola otkrila je bolnu ispovest o svojoj borbi protiv depresije, a govorila je i o traumatičnom odnosu sa ocem.

Vip priča
Autor:
ZA VREME NAJVEĆE POPULARNOSTI ONA JE MRZELA SEBE: Tokom emisije uživo glumica iznenada otkrila sve intimne PROBLEME
Mejsi Vilijams o svojoj borbi protiv depresije i o odnosu sa ocem, Foto: Profimedia

Mlada glumica Mejsi Vilijams koja se proslavila ulogom Arije Stark u popularnoj seriji Igre prestola. Mejsi ne krije da njeno mentalno zdravlje nije na zavidnom nivou, te da se često bori sa depresijom.

Nedavno je gostovala u jednom podkastu, te je tom prilikom otkrila često stavlja fokus na stvari koje joj se kod nje ne dopadaju, kao i da se zbog veoma niskog samopouzdanja često osećala kao neko ko stavlja "srećno lice" isključivo za javnost.

Mejsi Vilijams
foto: Profimedia

"Upravo sam prošla kroz otkriće da nisam baš srećna što to radim i što se pretvaram da je sve u redu," otkrila je Vilijmasova koja navodi negativne komentare na društvenim mrežama kao veliki pokretač za njeno preispitivanje.

"Prošla sam kroz period svog života u kojem sam sebi svaki dan govorila da mrzim sebe. Došlo je do tačke u kojoj bih zamišljala razgovore sa prijateljima i moj um bi jurio, a ja bih razmišljala o svim glupostima koje sam rekla u svom životu i film bi se samo vreo i vrteo", objasnila je glumica.

Mejsi Vilijams
foto: Profimedia

Mejsi smatra da je prvi korak u borbi protiv depresije prihvatanje sebe. Ovom spoznajom glumica je ulila veliku nadu da će negativno stanje njenog života krenuti na bolje.

Međutim, nakon ove emisije gostovala je u još jednom podkastu te je ponovo dospela u žižu javnosti, nakon što je briznula u plač dok je govorila o svom traumatičnom odnosu sa ocem. Tom prilikom je istakla da je njena veza s ocem stvorila osećaj kao da nešto nije u redu sa njom.

Mejsi Vilijams
foto: Profimedia

Ova 25-godišnja glumica odrasla je u Somersetu sa svojom majkom i troje braće i sestara, pre nego što je stekla slavu kao Arija Stark u Igri prestola sa samo 12 godina.

"Ja, kao malo dete pre, sa otprilike osam godina, imala sam prilično traumatičan odnos sa svojim tatom. I ne želim da otkrivam previše o tome, jer ono što se dešavalao utiče na moju braću i sestre i celu moju porodicu. Ali to je zaista progutalo mnogo mog detinjstva ", rekla je ona u podkastu "The Diari Of A CEO" , voditelju Stivenu Bartletu.

Mejsi Vilijams
foto: Profimedia

"Od kada se sećam, zaista sam se mučila sa spavanjem. Mislim da mnoge traumatične stvari koje su se dešavale, nisam shvatala da su pogrešne. Ali sam osećala. Gledala bih oko sebe drugu decu i pitala se zašto deluje kao da ne razumeju ovaj bol ili strah? Gde je radost... Kada će ona doći meni?", objasnila je.

Govoreći o ovoj za nju bolnoj temi, mlada glumica nije mogla da zadrži suze, te je briznula u plač. Voditelj je ostao zatečen njenom reakcijom, te joj je predložio da prekinu intervju, nakon čega je ustao sa stolice i poklonio joj jedan zagrljaj.

Mejsi Vilijams
foto: Profimedia

"Kada sam imala oko osam godina moje stanje je doživelo svoj vrhunac. Bila sam u školi i očigledno je da sam se zaista mučila. Učiteljica me je odvela u sobu za osoblje, pitala šta nije u redu i da li sam gladna? Ona me je pitala "da li si doručkovala", a ja sam joj odgovorila "mi jednostavno nemamo doručak", na šta me je ponovo pitala "da li obično doručkuješ", a ja sam joj rekla "ne baš"", opisala je Mejsi svoje iskustvo iz škole.

Mejsi Vilijams
foto: Profimedia

Mejsi je zahvalna što je učiteljica obratila pažnju na nju i postavila prava pitanja koja su dovela do toga da čitava njena situacija ispliva na svetlo dana.

"Moja mama je došla u školu i pokupila me… To je bio prvi put da su sva vrata bila otvorena i da su sve one stvari koje smo doživljavali bile su na stolu. I bilo je zaista teško."

Mejsi Vilijams
foto: Profimedia

Glumica je istakla da je na neki način bila indoktrinirana objašnjavajući svoj odnos sa ocem, te da su mnoge stvari radili pogrešno.

Mejsi Vilijams
foto: Profimedia

"Mislim da sam zato opsednuta kultovima. Ceo moj svet se prevrnuo naglavačke. Nisu se zbog mene loše stvari dešavale kada sam bila dete. Osećala sam da nešto nije u redu sa mnom ili nama jer smo sve vreme radili mnogo stvari pogrešno, što je bio navodni razlog zašto smo bili maltretirani", ispričala je ona.

Mlada glumica pokazala je razumevanje za očeve postupke, smatrajući da je to došlo kao posledica raznih dešavanja u njegovom detinjstvu.

Mejsi Vilijams
foto: Profimedia

"Šta mu se dogodilo kao detetu? Da li je kidao noge bubama kao mali ili je prosto naučio tako da se ponaša? Bio bi fascinantan dokumentarac o njemu i to je to, tako se osećam kada je on u pitanju. Lepo je više ne osećati lični bol zbog svega" , zajključila je glumica.

Mejsi Vilijams
foto: Profimedia

Danas se većina susreće sa sličnim problemima, dok je depresija postala jedan od vodećih problema današnjeg društva. Međutim, o ovom temi se veoma malo govori, dok se mnogi ustručavaju da otvoreno govore o tome.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs