ZBOG OPERACIJA LICE JOJ SE RASPADA: 2 godine paparaci je nisu fotografisali, niko ne zna šta se danas dešava sa njom

Poslednji put je viđena u javnosti 2020. godine, a nakon toga ni glasa ni traga od La Toje Džekson, sestre Majkla Džeksona koja je sa svojih 66 godina operisala sve što je mogla

Vip priča
Autor:
ZBOG OPERACIJA LICE JOJ SE RASPADA: 2 godine paparaci je nisu fotografisali, niko ne zna šta se danas dešava sa njom
La Toja Džekson, Foto: Profimedia

Samo jedan pogled na lice La Toje Džekson (66) dovoljan je da vidimo koliko je promenila svoj izgled plastičnim operacijama. Ali u protekle dve godine ni paparaci nisu uspeli da je fotografišu. Priča se da se krije od očiju javnosti jer ne može da podnese kako danas izgleda...

Stručnjaci plastične hirurgije, za strane medije su komentarisali da je La Toja Džekson podizala obrve, sužavala bradu i nos, "sređivala" obraze i grudi. Što se samog lica tiče, smatra se da je radila desetak operacija ulepšavanja.

La Toja Džekson
foto: Profimedia

Za razliku od Majla Džeksona, La Toja nije izbeljivala kožu, ali je očigledno da joj je ten dosta svetliji u odnosu na ranije godine.

La Toja Džekson
foto: Profimedia

Javnost često ističe da joj lice izgleda kao da će u svakom trenutku raspasti, a ona užasne posledice operacija pokušava sakriti sunčanim naočarama i šeširima.

Rakel Velč
foto: Profimedia

La Toja se proslavila singlom "Heart Don't Lie" 1984., a 90-ih godina je doživela pad svoje muzičke karijere koju je ponovno oživela 2000-ih. Nekadašnja lepotica radila je i na televiziji i bila deo mnogih emisija.

Njen život je bio pun nesrećnih događaja - muškarci su je pljačkali, zlostavljali i pokušavali nagovoriti da snimi porno filmove. Sve je počelo s njenim pokojnim ocem, muzičkim menadžerom Džoom Džeksonom koji je nju i braću i sestre maltretirao. Terao ih je da stalno pevaju i plešu, a pritom ih je tukao i zlostavljao.

La Toja Džekson, Samjuel Džekson
foto: Profimedia / Ilustracija

La Toja iza sebe ima brak s pokojnim Džekom Gordonom koji joj je bio i dugogodišnji menadžer za kojeg se, kako je sama istakla, prisilno udala 1989.

"Zaključavao me u ormar, nisam smela čitati časopise i čim bi me zatekao kako razgovaram na telefon dobila bih batine", svojevreno je ispričala. Dodala je da joj je pretio smrću i članovima njene porodice i da ju je jednom udario tako jako da je ostala bez svesti.

Njen stravični brak je završio kada je on preminuo 1997. La Toja je u memoarima iz 1991. otkrila i da je njena majka Katarina znala da ju je otac Džo zlostavljao.

Džo Džekson
foto: Profimedia

"Kad tvoj otac izađe iz kreveta koji deli s majkom i uđe u krevet sa svojom kćeri, a čuješ svoju majku kako govori "Ne, Džo, ne večeras, umorna je, pusti je da se odmori", to te izludi", napisala je pevačica za koju mnogi smatraju da je postala ovisna o operacijama zbog trauma iz detinjstva. Baš kao što je to bio slučaj i s njenim pokojnim bratom Majklom koji je optužen za zlostavljanje dece.

1 / 10 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs