Šok!

SAMO SU PARE VAŽNE: Udaje se da bi se razvela, a sve zbog savršenog rijalitija i uvećanja bogatstva

Da li je svaki korak Kim Kardašijan toliko promišljen?

Vip priča
Autor:
SAMO SU PARE VAŽNE: Udaje se da bi se razvela, a sve zbog savršenog rijalitija i uvećanja bogatstva
Foto: Profimedia

Nedavno je odjeknula kao bomba vest da su Kim Kardašijan i komičar Pit Dejvidson raskinuli devetomesečnu vezu. Međutim, starleta kao da je već imala spremljen sledeći potez, kojim će privući pažnju svetske javnosti!

Naime, objavila je slike sa ćerkom Čikago na kojima pozira u sunčanim naočarima. I to ne bi bilo ništa čudno, da nije u pitanju model koji pripada modnoj liniji njenog bivšeg supruga Kanjea Vesta.

Iako je izgledalo da Kim sa Dejvidsonom uživa, njihova ljubav bila je kratkog daha. Nakon njene slike sa Vestovim naočarima, odmah je krenulo da se šuška da će se bivši supružnici pomiriti, ali je Kim te navode demantovala. I njihov brak, koji je trajao sedam godina, bio je propraćen brojnim skandalima. Konačno su se razišli početkom 2021. godine. Osim ćerke Čikago, imaju još dva sina Psalma (3) i Senta (6).

U epizodi Kardašijanovih koja je emitovana u maju, Kim je istakla da, bez obzira u kakvim je odnosima sa bivšim mužem, želi da njihova deca što više vremena provedu i sa ocem.

- Bez obzira na to kroz šta prolazimo, uvek želim da moja deca budu što je više moguće u blizini svog tate. I da jutra provode zajedno i da ih prebaci u školu - rekla je najpoznatija starleta na svetu.

Međutim, postavlja se pitanje da li su burna dešavanja iz prethodnog perioda samo puka slučajnost ili je Kim sve to dobro isprogramirala, kako bi povratila staru slavu i bila ponovo u centru svetske pažnje?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs