NE SME DA JEDE KROMPIR I PIRINAČ, NE ODLUČUJE SAMA NI KADA IDE U KREVET: Kejt Midlton mora da poštuje ova stroga pravila

Kejt Midlton poštuje sva pravila kraljevske porodice otkada se udala za princa Vilijama 2011. godine.

Vip priča
20:37h Autor:
NE SME DA JEDE KROMPIR I PIRINAČ, NE ODLUČUJE SAMA NI KADA IDE U KREVET: Kejt Midlton mora da poštuje ova stroga pravila
Kejt Midlton, Foto: Profimedia

Kejt Midlton (40) morala je da se odrekne nekih stvari i navika kada se udala za princa Vilijama (40), a ona je odlučila da poštuje kodeks kraljevske porodice.

Uz to što je vojvotkinji od Kembridža zabranjeno da jede krompir, pirinač ili testeninu za večeru, ona mora da poštuje niz drugih pravila. Kejt ne sme da izađe na izbore i da glasa jer se od nje kao i od ostatka porodice očekuje politička nepristranost.

'Prema konvenciji, Kraljica ne glasa niti se kandiduuje na izborima, međutim, Njeno Veličanstvo ima važne ceremonijalne i formalne uloge u odnosu na vladu Ujedinjenog Kraljevstva', glasi pravilo kojeg se drži i Elizabetina porodica.

Verovatno je zabrana selfija jedna od najmrskijih stvari fanovima koji žele da imaju za uspomenu fotografiju s Kejt. To je pravilo javno potvrdila Megan Markl, a članovi kraljevske porodice ne smeju ni da imaju svoje privatne Instagram profile.

Kejt Midlton
foto: Profimedia

Takođe, fanovi mogu da zaborave na autogram od Midlton. Zbog opreza da ne neko ne falsifikuje njihove potpise i počini prevaru, članovi kraljevske porodice ne smeju da se potpisuju obožavateljima.

Naravno, vojvotkinja nema potpunu slobodu ni kada je reč o odevanju. Kejt su prozvali modnom ikonom i dive joj se kad reciklira komade iz Zare, a kraljevska pravila nalažu da se oblači skromno, primereno i pametno u skladu sa službenim obavezama.

Kako su britanski mediji saopštili, Kejt mora da nosi pantalone i suknje koje do kolena i ne sme da ima na noktima lak tamne boje. Zabranjeno joj je da nosi krzno kako bi izbegla bilo kakve kontroverze.

Kejt Midlton
foto: Profimedia

Dok putuje mora sa sobom da ima uvek i spremnu crninu u slučaju da dođe do iznenadne smrti i mora da ide na sahranu. Poznato je i kako dva naslednika kraljevskog trona ne smeju zajedno da putuju u slučaju da se dogodi nesreća.

Kraljevska pravila nalažu i da se trudnoće objave nakon što prođe 12 nedelja što su Kejt i Vilijam ispoštovali tri puta. Supružnicima je zabranjeno i da javno razmenjuju nežnosti, a ne smeju ni da idu da spavaju pre kraljice Elizabete II. Kako su pisali britanski mediji, Midlton ima običaj da ide u krevet oko 22:30.

Podsetimo, bivši dvorski kuvar Daren Mekgrejdi, otkrio je kako je Kejt Midlton zabranjeno da jede krompir, pirinač ili testeninu za večeru. Razlog je taj što kraljica ne voli ugljene hidrate pa se njih nikada ne poslužuje članovima kraljevske porodice.

Kejt Midlton
foto: Profimedia

Takođe, zabranjeno im je da jedu bilo kakvu rizičnu hranu kada su u posetama van zemlje. U takve namirnice spadaju, na primer, školjke koje vrlo lako mogu uzrokovati trovanje.

Ali, ono što je prethodnim snajama na britanskom dvoru posebno teško padalo su duge kraljevske večeri. Naime, navodno niko ne sme da ode na spavanje pre same kraljice Elizabete II., a Dajana je za razliku od Kejt to teško podnosila. Za sada se još nije saznalo da se buduća kraljica Kejt ikad žalila na to.

1 / 8 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs