potresno

"TATA JE PUCAO 3 PUTA U MENE, A ONDA GA JE MAMA UBILA": Iza nasmejanog lica slavne glumice krije se jeziva priča

Detinjstvo kakvo nikome ne bi poželela, proživela je dobitnica Oskara Šarliz Teron

Vip priča
Autor:
"TATA JE PUCAO 3 PUTA U MENE, A ONDA GA JE MAMA UBILA": Iza nasmejanog lica slavne glumice krije se jeziva priča
Foto: Profimedia

Holivudska glumica Šarliz Teron, peživela je pravi pakao.

Odrasla je na jednoj farmi, u malom gradiću, u blizini Johanerzbuga. Otac joj je bio alkoholičar, te su njeni roditelji imali velike probleme u braku. Žrtva tih problema bila je upravo glumica čije je detinjstvo prošlo pored oca koji je maltretirao nju i majku.

Oca opisuje kao jako bolesnog čoveka, pored koga je njen život bio pakao.

Šarliz Teron
foto: Profimedia

„Dani sa zavisnikom su nepredvidivi i ta nepredvidljivost je ugrađena u vaš organizam do kraja života, utiče više nego događaj od te noći", rekla je ona.

Kobne noći, prema glumicinim rečima, u trenutku kada je njen otac sa pištoljem ušao u kuću, bio je toliko pijan da nije mogao da hoda.

Naime, jedne noći otac je došao mrtav pijan kući. Uzeo je pištolj i pomahnitalo hodao po kući, preteći Šarliz i njenoj majci da će ih ubiti. U tom trenutku, njih dve su bile sakrivene u sobi, iza zaključanih vrata. Ubrzo su začule pucnje. Njen otac je ispalio nekoliko metaka prema sobi u kojoj su njih dve bile.

Šarliz Teron, Šarliz Teron i majka Gerda
foto: Profimedia

„Majka i ja smo bile u spavaćoj sobi naslonjene na vrata, pošto je gurao vrata. Obe smo bile naslonjene na vrata s druge strane kako on ne bi ušao. Vratio se korak unazad i pucao u vrata tri puta. Nijedan metak nas nije pogodio, što je pravo čudo. Ali u samoodbrani, ona je pucala u njega". - Ispričala je Šarliz i dodala da je nije sramota da govori o tome.

Ishod tragične noći je da je njena majka njenog strica ranila, a oca ubila.

Šarliz Teron
foto: Profimedia

Šarliz Teron sa 16 godina je potpisala ugovor sa jednom italijanskom modnom agencijom, te se sa majkom preselila u Milano. Tri godine kasnije seli se u Los Anđeles kako bi se posvetila glumačkoj karijeri.

Dobitnica je Oskara za najbolju žensku ulogu u filmu Čudovište. Za potrebe uloge u pomenutom filmu, Šarliz se morala ugojiti 15 kilograma.

Nakon osvojenog Oskara, vratila se u rodnu Južnoafričku Republiku kako bi proslavila to veliko priznanje. Na proslavu je stigao i Nelson Mandela koji joj je zahvalio što je njihovu zemlju, zahvaljujući velikom talentu i predanosti poslu, predstavila Holivudu na najbolji mogući način.

Na Šarlizinom mestu, neko bi odustao. Ali glumicu su problemi koje je doživela ojačali i učinili da postane sve ono što je danas, uspešna, uticajna i bogata.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs