JOŠ JEDNA ŽENA KOJA JE PROFITIRALA ZAHVALJUJUĆI DŽONIJU DEPU: Suđenje je vinulo u zvezde, dobila vrlo primamljivu ponudu

Advokatica Džonija Depa Kamil Vaskez postala zvezda sudskog spora Džonija Depa i Amber Herd

Vip priča
Autor:
JOŠ JEDNA ŽENA KOJA JE PROFITIRALA ZAHVALJUJUĆI DŽONIJU DEPU: Suđenje je vinulo u zvezde, dobila vrlo primamljivu ponudu
Foto: Profimedia

Tokom sudskog spora Džonija Depa i Amberd Herd, Depova advokatica Kamil Vaskez privukla je veliko interesovanje javnosti. Sudska presuda doneta je u korist glumca, ali to nije jedini trijumf koji ju je dočekao nakon suđenja.

Kamil Vaskez unapređena je u partnera u advokatskoj kancelariji "Brown Rudnick". Njen uspeh ističe se i u saopštenju ove kompanije.

„Vaskezova je izbila u prvi plan tokom unakrsnog ispitivanja Amber Herd. Kamilin nastup tokom suđenja Džoniju Depu dokazao je svetu da je spremna da napravi sledeći korak", istakao je Vilijam Baldiga, predsednik i izvršni direktor kompanije "Brown Rudnick".

Vest o unapređenju Kamil Vaskez objavljena je i na Tviter nalogu advokatske fitme, a brojni fanovi dočekali su tu novost sa ushićenjem.

Kamila Vaskez
foto: Profimedia

Ono što je posebno zanimljivo jeste da je advokatica tokom suđenja stekla veliki broj obožavaoca.Tačnije, uspela je da pridobije simpatije fanova Džonija Depa.

Za vreme sudskog procesa ogromnu podršku glumac je dobio na društvenim mrežama. Advokati Amber Herd su to oštro kritikovali smatrajući da to i te kako ima uticaja na porotu koja je na kraju presudila u korist Džonija Depa.

Dobro ste pročitali - advokatica je tokom suđenja stekla obožavaoce tačnije fanovi Džonija Depa postali su i njena podrška.

Glumac je za vreme sudskog procesa imao ogromnu podršku na društvenim mrežama što su advokati Amber Herd kritikovali smatrajući da to i te kako ima uticaja na porotu koja je na kraju presudila u korist Džonija Depa.

Da podsetimo, Džoni Dep tužio je bivšu suprugu za klevetu nakon niza optužbi na njegov račun, naime ona je 2018. u "Vašington postu" objavila autorski članak u kojem ga je indirektno optužila za nasilje. Glumac tražio 50 miliona odštete, dok je njegova bivša supruga uzvratila kontratužbom, zahtevajući duplu sumu.

Cela priča dobija epilog, nakon što je porota odlučila da je Dep bio žrtva klevete bivše supruge, a sud naložio da Amber Herd plati 10.35 miliona odštete- 10 miliona dolara bivšem mužu i 350.000 kaznene odštete.

Sa druge strane, ni ona neće ostati praznih ruku, njoj će prema kontratužbi biti isplaćena dva miliona dolara.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs