U NJENOM ZAMKU ŽIVELA I MARIJA TEREZIJA

SADA ŽIVI U RASKOŠNOM DVORCU OD 50 MILIONA EVRA: Pre nego što je zavolela Tonija, ludo bila zaljubljena u NJEGA! (FOTO)

Bila je ludo zaljubljena u jednog od članova grupe "Ruž", ali, kako ističe, pravu ljubav je osetila sa njenim suprugom Tonijem!

Vip priča
Autor:
SADA ŽIVI U RASKOŠNOM DVORCU OD 50 MILIONA EVRA: Pre nego što je zavolela Tonija, ludo bila zaljubljena u NJEGA! (FOTO)
Foto: Kurir/Damir Dervišagić

Jedna od naših najvećih balkanskih zvezda Dragana Mirković tokom devetdesetih godina bila je u romantičnoj vezi sa muzičarem Zoranom Tomaševićem. Pojavila se, čak, u spotu njegove grupe "Ruž" sa pesmu "Nemica", koja je objavljena 1990. godine.

Vest da su se zaljubili jedno u drugo brzo je došla do javnosti, ali njihova romansa nije mnogo potrajala. Bili su zajedno svega nekoliko meseci.

Zoran se ubrzo preselio na Floridu, gde i živi sa suprugom Dušicom, sa kojom ima dvoje dece - Lanu i Marka.

Sa druge strane, Dragana sa suprugom Tonijem i njihovom decom - Manuelom i Markom, već godinama živi u Beču i to u raskošnom dvorcu koji vredi preko 50 miliona evra!

Ovo zdanje ima poseban kulturno-istorijski značaj. Naime, Dragana i njen suprug godinama unazad ulažu u renoviranje zamka Ebenfurt koji se nalazi nadomak Beča.

Pevačica insistira na autentičnosti, pa je tako sav nameštaj biran sa posebnom pažnjom, a unikatne predmete su uglavnom kupovali u Italiji.

Dnevna soba je ukrašena Svarovski kristalima, a deo enterijera je i Versaće komoda. Osim toga, i u kupatilu dominiraju Svarovski kristali i antičkim motivima.

Ono što je manje poznato javnosti jeste da je u njemu nekada živela Marija Terezija, koja je krajem 17. veka često boravila u njemu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs